בית ביפן!

Yowiee717

New member
בית ביפן!

שלום, אני מחפשת אתר אינטרנט של בתים למכירה ביפן. פשוט לא מצאתי ואני זקוקה לעזרה. אני מעדיפה אתר באנגלית, אבל גם אתר ביפנית בא בחשבון. אני מעדיפה רק אתרים עם תמונה! תודה לכל העונים!

Ryo

New member
טוב...

א. באיזה איזור ביפן. ב. אנחנו מדברים על קנייה נכון? לא השכרה? ג. אתרים ביפנית יעזרו? ד"א זה יעלה לך לא מעט אם את מתכוונת לקנות בית באיזורים המרכזיים ביפן. אה.. ואת צריכה לבדוק את אם יש לך אפשרות לרכוש דירה ביפן, יש מצב שאם את לא תושבת יפן או לפחות בעלת ויזה שמאפשרת לך לשהות/לעבוד ביפן את לא יכולה לרכוש דירה פה.

airdene

New member
כמה שאלות

בשירשור אחר הצהרת שאת מתכוונת להשאר ביפן כחצי שנה, האם את מתכוונת לרכוש נכס רק עבור תקופת שהייתך ? מהו האזור בו את מתכוונת לרכוש נכס ? מה התקציב שלך? א. לרכוש נכס ביפן קל יותר מאשר בהרבה מקומות אחרים בעולם, אך קלות זו באה במחיר ויתור על הרבה הגנות על הרוכש הקבועות במדינות בהן רכישת נדל"ן מסרובלת משהו. אם אינך רוצה להשקיע מזמנך בכך מומלץ ביותר לשכור סוכן מקומי אשר יכול להמציא אסמכתות ליושרו והגינותו ולא להסתפק בכך אלא לאמת אסמכתות אלו. ב. את הרכישה תצטרכי כנראה לממן בכסף מלא, סיכוייך לקבל משכנתא מבנק מקומי שואפים לאפס (לפחות במשך שלוש-ארבע השנים הראשונות לשהותך החוקית במקום).

KX250

New member
נקודה חשובה

אינך יכולה להחזיק נכסים אם אינך יפנית או בעלת אזרחות יפנית. לא מומלץ בכלל עיסקי הנדלן שווים פה לת@# יקר וצונח שילוב לא כלכך טוב. אבל שיהיה בהצלחה.

airdene

New member
חבל שאתה טועה... אבל השמר לך מלהטעו

אחרים... אני לא בן למשפחה יפנית וגם לא מחזיק באזרחות יפנית ויש בבעלותי מס' נכסים שם. הייתי אולי מתווכח עימך גם כדאיות ההשקעה בנדל"ן יפני, אמממה... אני שונא ויכוחים. תמשיך להחזיק בדעותיך ואני אמשיך להחזיק בידיעותי... שיהיה לך יום טוב.

KX250

New member
הנכסים על שמך?

ואני לא מדבר על חנויות שאתה מסכיר את המקום והוא לא ממש "שלך"

KX250

New member
ניראה לי שאני מכיר אותך

וכמו שאני יודע אין לך כלום!! גם לא בנגסאקי

Yowiee717

New member
מסבירה:

כל מה שהיה בשרשור האחרון בכלל לא קשור לזה! אני מחפשת אתר אנטרנט למכירה של בתים ביפן. אני מעדיפה אתר באנגלית, אך יפנית גם טוב. אני יודעת מהי הפרוצדורה של אחזקת נכסים בחו"ל ומהם התנאים! למי ששאל - האזור לא משנה לי. גם אזורים מרכזיים וגם לא זה טוב לי. אני לא מוקצבת בתקציב, כל שכל סכום יכול להתאים. תודה מראש!

Ryo

New member
Roppongi Hills

יש שם מספר דירות למכירה ואני בטוח שהם מדברים שם אנגלית :) בהצלחה!

למעלה