בית בניו גרסי

23kfir

New member
בית בניו גרסי

משהו יודע מה העלויות של אחזקת דירה כמה עולה שכירות? בית 2/3 חדרים עדיף לא בקומות

Boston Guy

New member
ניו ג'רזי היא בגודל מדנת ישראל...

יש שם את המקבילה ל"שכונת הרכבת" ברמלה, ויש את המקבילה לכפר שמריהו. המחירים משתנים בהתאם... אז זה בלתי אפשרי לענות על השאלה שלך בלי שתגדיר עיר ושכונה. בגדול, אפשר להגיד שאתה לא רוצה לגור במקום שהשכירות שלו מתחת ל 1000 דולר לחודש. דרך אגב - כשאתה אומר 2 או 3 חדרים - אתה מתכוון 2 או 3 חדרי שינה (כמו שסופרים בארה"ב) או שאתה סופר ספירה ישראלית ( ואז זה בעצם חדר שינה אחד)?

23kfir

New member
תודה על התגובה הבהרות!

באיזור RUTHERFORD ובמרחק נסיעה סביר ממנו 2/3 חדרים בספירה כמו בארה"ב מקום שיהיה מתאים למשפחה +ילדה בת 3

Boston Guy

New member
Try this site

The location you mention is shitty - you do not want to live there. But - you can find places in the 20-30 mile radius that will be much better.​

ב- Rutherford יש דווקא איזורים יפים

אבל לא הייתי ממליצה לגור שם עם ילדים, כי מערכת החינוך נחשבת די גרועה. אני עובדת שם וגרה 15 דקות נסיעה צפונה, בפייר לון. שכירות על דירת 2 חדרי שינה בקומפלקס (חדש לגמרי) בסביבות 1800 דולר. בית של 3 חדרי שינה אפשר להשכיר בסביבות ה-2000 עד 2500, תלוי ברמת התחזוקה. בכל מקרה קלוש שתמצא דירת שני חדרי שינה במצב סביר בפחות מאלף חמש מאות.

depechemode

New member
בית בג´רזי

ניו ג´רזי היא מדינה גדולה.. יש מקום מיוחד בג´רזי שאתה מעדיף? כעיקרון אתה יכול לגור קרוב יותר לניו יורק בצד המזרחי או במערבי קרוב לפילדלפיה.. כמובן יש גם את צפון ודרום ג´רזי שלא הייתי ממליץ עליו במיוחד :)

למעלה