בית הבובות במעריב

hodayoyo

New member
יאא תודה!../images/Emo60.gif

התחלנו לעבוד עם נתן סלומון (אחיו של דניאל - ש.ל)
אטיאס: "מיקו עלק. קוראים לו מישה. הוא עולה חדש מרוסיה, בן 40, אח בבית חולים. אנחנו עשינו ממנו מיקו".
לגבי השירים ידעתי שהחברים יפרגנו גם אם נשיר 'אבא קנה לי מסטיק'.
תשירו להם בחופה? "אההה. . . אין לנו שירים לחתונה, זה בעייתי. 'וכמה את רצית להכאיב לי כשגילית שגם אני יודע להיות זונה' (מתוך "אישה כנענית" - ש.ל) לא ממש הולך בחופה".
הנה הקטע על הפורום למי שרוצה: שיף: "בפורום שלנו בתפוז התחיל דיון חזק על זה. מישהי, אחרי הופעה בכפר ויתקין, התחילה נושא: 'כל כך נהניתי מההופעה, אבל כל כך התבאסתי לראות מצד ימין את שתי הפרחות שצורחות את השירים. איזו זכות יש להן?'. מדהים התגובות שהיא קיבלה. גם ממני".

שניר1984

New member
איזה כתבה יפה

ויש לבית הבובות ארבעה פורומים? איזה פורומים חוץ מזה והייד פארק?

me12345

New member
שלום!

אני חדש פה בפורום... הכתבה באמת יפה.. התמונה שיש בכתבה... התמונה הגדולה היא מההופעה שלהם בבארבי שבוע שעבר... הייתה הופעה מעולה...

Mosh28

New member
תודה../images/Emo13.gif

קראתי הכל, איך אני אוהב את האופי של הלהקה הזאת זה משו

אוי אנחנו כאלה פיימוס :)

חחחח סתם.. אמן והכתבה תביא לפה עוד אנשים :) דוגרי היה מעניין לקרוא גיליתי דברים חדשים וזה וזה :) הכתבה מציגה את הלהקה באור ממש ממש טוב.. מגיע להם

איתי כנס

ברור לי שהתכוונת למה שרשמתי בפורום,אחרי ההופעה בקיוג'ה בכתבה במעריב. יכול להיות שקצת ניפחת את מה שאמרתי?? או שאולי זה המראיין? בכל אופן אני קצת התאכזבתי.. אני ממש לא אמרתי איזה זכות יש לאנשים מסויימים לשמוע את המוזיקה שלכם! להפך.. אני תמיד בעד שכמה שיותר ישמעו אתכם מכל מין ומכל סוג ומכל גיל! פשוט הטענה היחידה שלי היתה שקצת הרס לי שכמה בנות צווחו לי בזמן ההופעה.. ושבהופעות מהסוג הזה פשוט לא צורחים.. זה הכל.. אחרי הכל רוב התגובות שקיבלתי הזדהו איתי מאוד. מה שהראה לי שאני לא לבד, ושכן התחולל איזשהו שינוי בקהל שמגיע. בכל אופן יכול להיות שאני סתם לוקחת ללב אבל כזו אני... שבת שלום...

למעלה