בית הבובות ב- MySpace

ZivLavy

New member
בית הבובות ב- MySpace

אהלן לכולם. פתחנו דף ללהקה באתר MySpace, ורצינו לספר לכם, חברים יקרים, שאפשר להאזין שם לסינגל נוסף שהכנסנו. אני לא רוצה להרוס את המתח, אז אני רק אגיד שהשיר זה 'כי אם לא'.
מקווים לראות את כולכם בהופעות בקרוב. (תודיעו לנו רק מתי אתם מופיעים...
) שיהיה לכולנו קיץ חם ומגניב. זיו. והנה הלינק: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=147757346

Lee Roni

New member
וואו. אחרי יותר משנה פה. ברוך השב :)

תודה על העדכון. אני כנראה בשני בניצנים. מי עוד בא?

אני לא באה ../images/Emo7.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

הצוות שלי מעביר אימון למילואימניקים ולא משחררים אותי.. כאילו כן משחררים אותי, אבל אני לעולם לא אספיק להגיע להופעה ולחזור למחרת לבסיס מוקדם בבוקר =\ איף. אני כלכך רוצה הופעה.

זיוו'ש!! ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

בנאדם, כמה זמן לא היית כאן! אני לא מצליחה לשמוע את כי אם לא וכולי סקרנית :( אולי תשלח לי?! אני רוצה כבר את הדיסק הזה דמאט!! אתם צריכים לפתוח משתמש במקושרים, עזוב אותך מיי ספייס, אין לי :) סופ"ש מצוין!!

ללאנושא

New member
מוזר.

בהופעות "אל תדאג", ו"כי אם לא" היה נשמע יותר טוב עכשיו (כעבור.. שנה?) כשאני שומעת את זה, זה נשמע אפילו די מגוחך. "תזכור להזכר".. "לא לא לשקר".. "גם אתה תקבל פרח" או שזאת רק אני.

eladi88

New member
ממממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

השירים באמת עברו עיבודים שונים ממה שהיינו רגילים בהופעות... מממ יקח קצת זמן להתרגל... מתי הופעה? [לא באיזה פסטיבל או משו כזה] מתי דיסק? מצפים ומחכים...

zoharshushan

New member
אוו,סופסוף הגעתם למייספייס :) ../images/Emo38.gif

שלחתי בקשה להוספה.. זיו אתה תותח על!

Purple Mushroom

New member
שיו , כל הכבוד .

זה היה הטריגר שלי להרשם למיי ספייס .
פרפל , שלא מבין איך לא נרשם עד עכשיו
.

למעלה