בית הבובות-כי אם לא אז בשביל מה?

benrubin

New member
בית הבובות-כי אם לא אז בשביל מה?

רשימת שירים- 1-ליד הגורל 2-אל תדאג 3-כי אם לא אז בשביל מה? 4-לא איתה 5-יש מקום 6-friend 7-רק את שמלץך אני אוהב 8-קטע מעבר 9-סינגפור 10-ביום שנפקחו העיניים 11-יציאת חירום 12-מוטיב השכחה 13-הידיים של מיכל 14-כי אם אני פה אז אני פה עד הסוף זה הדיסק החדש מתוכנן לצאת ביוני 2007

zoharshushan

New member
אה? זה נכון? איתי,תגובתך בנושא...? ../images/Emo38.gif

או כל מישהו מהלהקה?

i n n a 1 9 8 8

New member
מה העטיפה תמשיך באותו הקונספקט?O_ם

בכלל לא התחברתי לעטיפת 'מדפים' כל הצבעים שם ממש פסטורלים נראה פשטני והסלט צבעים של הירוק/ורורד/תכלת וצהוב...אוווח מה זה?! אפילו כשמסתכלים על כמה מהפרטים אפשר לזהות כמו אייקונים שמעלים אסוציאציות הרס(מסכות גז,סמל קרינה רדיואקטיבית בינלאומי..-יש שם ממש את הסמל)רעיון הבובות מצוין אבל הביצוע?הקונטור שלהן מתפרק...לא יודעת לא הכי אהבתי אולי היה עדיף להביע את המסתורין יותר לידי ביטוי ולשים במרכז ת'אינדיבידואליות שכאלה הם השירים בעצם(לפחות מבחינתי) ובקיצור נראה כאילו לגרפיקאי לא ממש היו רעיונות.

zoharshushan

New member
אני לא מבינה למה אנשים ישר קופצים!

רוב הסיכויים שזה לא נכון,כל העיניין הזה של הדיסק החדש ע"פ הבחור מלמעלה. הרי,אני דיי חושבת שהסיכויים לא גדולים שיהיו שירים כמו "הידיים של מיכל" "רק את שמלתך אני אוהב" אני ממש לא מאמינה שזה נכון. או שהם עישנו משהו באמת חזק,אם זה נכון. בכל מקרה,חכו לתגובה מהלהקה. לירוני את נשמה :)

אין התנגדויות לגבי השירים

אולי אני עוד אחזור לאהוב אותם

אם זה נכון ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

אני.. אני... חסר לי פה קטע מעבר!!! היכן הוא?!?! חח מישו עוד זוכר שהוא קיים בכלל??

שניר1984

New member
מה זה השטות הזאת

חברים תקראו את הרשימה יש מקום והיום שנפקחו העיניים זה אותו שיר..... מוטיב השכחה זאת גרסת הקאזה לבית הבובות האקוסטי ויציאת חירום זה לא שיר זה שם של להקה (ממש טובה יש לציין) בקיצור לא נראה לי רציני

benrubin

New member
לכל הסקפטים למינהם, זה נכון, כנסו ותראו......

אז מי שלא מאמין במה שרשמתי תראו באתר הבא, אני לא ממציא דברים סתם http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=12555 אני מקווה שעכשיו אתם מאמינים.......

zoharshushan

New member
נצל"ש....תגידו,כמה זמן

כמה זמן לא הייתה הופעה של ב"ה בבארבי? מאוקטובר כן?

למעלה