בית הדין האזורי לעבודה בירושלים

בית הדין האזורי לעבודה בירושלים

ori, שלום. ב23.3.2007 התקבלה החלטת השופטת בנושא הבקשה לפיטורי המזכיר - עמיחי אופיר ( תוכל לקרוא אותה כאן בקישור המצורף). להלן חלק מדברי השופטת המיוחסים לנקודת משרת האמון: "משרת מזכיר המועצה ... המשרה של מזכיר מועצה הינה משרה מינהלית-מקצועית בכירה... על פי החוזה והצו, משרת מזכיר מועצה הינה משרה מנהלית מקצועית, ומי שנבחר במשרה זו נבחר על פי כישוריו, ומי שיחדל מהעסקה במשרה זו תופסק העסקתו בגין כישוריו... ... אם כן, הפסיקה קובעת שתפקיד מזכיר מועצה אינו תפקיד אמון." אגב, פסק הדין נגד המועצה וראש המועצה באופן אישי לגבי בזוי בית המשפט מתייחס אל אופן התייחסות המועצה כלפי החלטת השופטת שבמסמך המצורף.

קישור לפסק הדין על ביזיון בית המשפט

שווה לקרוא גם את זה: http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamHTML4.nsf/18FB9C891003D5D14225738D005DE1E6/$FILE/47C0F03CAD3C511D4225738C00494CF2.html?OpenElement

ori

New member
מגזר ציבורי צריך להתנהג כמו מגזר פרטי

אם רוצים שמגזר ציבורי יתנהל טוב וביעילות, הוא חייב להתנהל כמו מגזר פרטי. כמנהל אני לא מעלה על הדעת כיצד אפשר לתפקד כאשר נשללת ממני היכולת לבחור את העובדים. אני רוצה להבהיר שאני מנהל ויכוח עקרוני וחלילה לא כנגד עמיחי. (שתי הפניות היחידות שלי אליו טופלו במהירות ומסירות).

גם במגזר הפרטי יש מגבלות רבות !!!

אבל ההבדל הגדול הוא מי משלם עבור הטעויות. אם חברה פרטית תאולץ לשלם קנס הוא יצא מהחברה - ואפילו לא יוכר כהוצאה. פה התושבים משלמים על המעשים והמחדלים של ...

למעלה