בית הוא בסך הכל.........

shelycat

New member
בית הוא בסך הכל.........

היום ראינו מישהי הולכת בגשם עם קופסא על הראש וניזכרנו בשיר מפרפר נחמד: "בית זה בסך הכל קופסא שגרים בה.....קופסא ולא יותר" תגידו מה ניסו להכניס לנו כילדים לראש עם השיר הזה? והאמנם בית הוא בסך הכל קופסא שגרים בה?

שמופית

New member
אני דווקא מכירה את

"ביתו של האדם - מבצרו" או משהו בסגנון.... אמנם במימדים, הבית שלנו הוא קופסת גפרורים אבל אני קשורה מאוד לבית מפני שכל החוויות והזכרונות שלי נמצאים בו.

שקמי

New member
הסוף של השיר......

אבל על הקופסא הזו אני אף פעם לא אסכים לוותר......

fila

New member
לא יודעת לגבי אחרים

אבל הבית שלי הוא המון בשבילי...ואני שמחה כל יום מחדש להגיע לשם חזרה! גם כשגרתי עם ההורים שלי החדר שלי שם היה ה"מבצר" שלי, והיה לי ממש קשה להתנתק ממנו ולעבור לבית משלי, אני מודה שאין לי עדיין את התחושה שהיתה לי בחדר של נעוריי אבל זה נבנה ואני בהחלט מוצאת את עצמי שמחה לחזור הביתה בכל פעם מחדש
אז בעצם כן, זה מבצר....ולא בכלל לא סתם קופסא!

danonit

New member
אין כמו ה../images/Emo82.gif!

איפה עוד אפשר להסתובב בבגדי בית? או בלי בגדים בכלל? הבית זה המקום בו כל אחד יכול להיות הוא עצמו ולהרגיש הכי הכי בנוח, בלי לבקש רשות ובלי להרגיש לא נעים ובלי להרגיש צורך להיות יותר מנומס מהרגיל. כל דבר נמצא בדיוק איפה שרוצים ואיפה שרגילים. אפשר לשבת עם הרגליים למעלה על הספה. להשאיר כוסות ריקות איפה שרוצים. וכו´ וכו´ וכו´ הקיצר - אין כמו ה

מה פתאום! קופסא???

בית הוא כל כך הרבה. זו פינה שאפשר להיות בה ערומים- פיסית ונפשית. פינה להירגע, או להפך- לריב בלי שמישהו יתערב. זה מקום שאפשר לעצב איך שבא . ושמחים לחזור אליו אחרי נסיעה ארוכה. ומקום שאף אחד לא מזיז לי כלום- ותמיד אני מוצאת את העט בדיוק איפה שעזבתי אותו.... אין כמו בבית! (ואני כבר שנה וחודשיים בבית... בלי עבודה...) מצד שני- מה כבר בץ, נולי, ועוזה יודעים? הם בטח באמת גרים בקופסא... (חוץ מבץ- לו יש בית על הגב...)

למעלה