בית הכנסת בית אל ברחוב פרישמן ת"א

בית הכנסת בית אל ברחוב פרישמן ת"א

בשנת 1998 אירע אירוע קצת מוזר בבית הכנסת שבקומתו העליונה שוכן ארגון יוצאי זגלמביה... מה שקרה הוא ששני הרבנים , אחד מאוד מבוגר והשני צעיר - נפטרו באותו יום ממש בבית החולים העירוני. כמובן שאז לא קישרתי את זה עם "מדינת ישראל, או עם "עיריית תל אביב" (המסגרת המוסדית)... אבל, בעקבות מחיקת ההודעה שלי שעסקה בחתן פרס ישראל באותה שנה.... אני מתחילה לחשוב שמותו של שר החינוך זבולון המר ז"ל... בהחלט יכול להיות קשור אף הוא לפרשת הונאה בבית הכנסת. אין לי כל מידע ברגע זה לספר לכם על בית הכנסת הזה שהוא וותיק ויפיפה שיכול לתת תשובה, אבל כדאי לחפש תשובות - אולי אפילו במשרד הדתות או במועצה הדתית.... אם סברתי בעבר שמודובר בתעלומה ולא העזתי לקשור אותה עם משרד החינוך... אז היום כבר מותר להעלות חשדות.... לאחר מחיקת הודעתי לפני כמה דקות על ידי מנהל פורום שהוא בן לקהילת זגלמביה.

גברת אהובה פלץ אייזקו

אני כבר לא יודע מה לעשות איתך, ניסיתי לכתוב לך במסר אישי מה הבעיה איתך. אולי את צריכה טיפול מסויים או תמיכה. יש לך מחלת הרדיפה. כל הזמן את מעלה בפורום הודעות הזויות לא מבוססות שיכולות לגרום לנו ולפורום נזק. בהודעה האחרונה שלך שני דברים נכונים שקהילת זגלמביה נמצאת בחלקו האחורי של בית כנסת בית אל. הדבר השני שאני בן לקהילת זגלמביה שאני גאה בכך. שנפטר הרב פרדס זצ"ל לפני כמה שנים זה גם נכון, הרב פרדס היה גם עושר את האזכרות של קהילת זגלמביה בתשעה באב כל שנה. שאר הדברים הם הזויים וכך כל ההודעות שלך. גם פורומים אחרים בתפוז מודעים לכך כל פעם את מופיעה בניקים אחרים כמו איציקמאנגער, ארבעחרויות, הגולםמפרג אם חוסמים אותך באחת מהם את ממציעה ניק אחר. לפי כל תוכן בכל ניק יזהו אותך. מבקש שלא תכנסי ותהרסי לנו את הפורום.

הMפצח

New member
למה ? אני חושב שהתאוריות

של הגולםמפראג הם נחמדות ומרענננות

ניגוד ענינים....

לא יתכן שאותו עורך דין ייצג גם את נתניהו בפרשת המתנות וגם את הרב חיים פרדס ... זה נשמע כמו פרשת סחיטה

לפי דעתי נפלתם בפח ,,,,,

שלום ידידים השיטה פשוטה לא להגיב פשוט הגולם הזה מאוד נהנה מהויכוח תאמינו לי אם לא נגיב זה אכאב לו יותר יש אימרה בצרפתית "" ON REPOND LES FOUS PAR LE SILENCE "" יבין מי שיבין . סבא אריה

למעלה