בית המוות

system Rulz

New member
בית המוות

אני משחק עם ריאל מדריד ובשלב השני של ליגת האלופות נפלתי לתוך בית מוות. אחרי 5 סיבובים המצב כזה: 1.רומא 9 נקודות 2.ריאל מדריד 9 נקודות 3.מנצ´סטר יונייטד 6 נקודות 4.דורטמונד 6 נקודות במחזור הבא והאחרון: ריאל (אני) נגד דורטמונד בגרמניה רומא מארחת את יונייטד. דרך אגב אף קבוצה לא עשתה תיקו כל הקבוצות ניצחו בבית..... איזה בית....... העליה כנראה תיקבע ע"י הפרש שערים. היתיי שם תמונה,אבל לא הצלחתי..... תכתבו מה אתם חושבים על הבית הזה.

כבר ראיתי בתים יותר קשים../images/Emo60.gif

לפי דעתי שחק בבונקר בכול זאת דורטמונד היא החלשה של הבית אגב נתון דיי מעניין אצלי בליגה זה: כול שנה ששתתפתי בליגת האלופות הגעתי לגמר (לא ניצחתי בכולם)

system Rulz

New member
הבית על הנייר

לא הכי קשה שיש, אני דיברתי יותר על תוצאות המשחקים,ועל כך שהבית הוא מאוד צפוף מבחינת הנקודות. טוב אני הולך לשחק עכשיו נגד דורטמונד,ואני אשחק עם השיטה הרגילה שלי של ה4-4-2 יהלום. אני רק אוסיף טיפה דברים הגנתיים לשיטה

tomash11

New member
מאוחר מדי בטח אבל בכל זאת

התחלתי לכתוב פה משהו שמנתח את הסיכויים אבל פתאום ירד לי איזה אסימון... כתבת שכל קבוצה נצחה בבית, אז אם התכוונת לזה שכל אחת ניצחה את המשחקים הביתיים שלה, איך לרומא ששיחקה רק שני משחקי בית (השלישי הוא במחזור האחרון -מארחת את יונייטד), יש 9 נקודות?...זה אומר שהיא חייבת לנצח גם משחק חוץ אחד... עקרונית נראה לי שהבעיה שלך היא דוקא דורטמונד. מספיק לך תיקו ואני די בטוח שאתה עולה מהמקום השני אם לא הראשון, אבל בשביל לדעת בודאות צריך לדעת מה התוצאות היו עד עכשיו.

system Rulz

New member
המשחק נגד דורטמונד

טוב בסוף עליתי עם בונקר 5 4 1 ה-ג-נ-ת-י ההפתעה הגדולה הייתה שדורטמונד גם עלו עם בונקר......... בדקה ה16 שבצ´נקו נגח את הראשון 1-0 לריאל מדריד! עד סוף המחצית דורטמונד לחצו והגיעו ל3 הזדמנויות אבל לא כבשו.... במחצית השנייה דורטמונד המשיכו ללחוץ,אבל שבצ´נקו כבש כתוצאה מהתקפה מתפרצת. דורטמונד המשיכו ללחוץ,אבל לא הצליחו לכבוש! ניצחתי 2-0 ועליתי יחד עם יונייטד לסיבוב הבא.

tomash11

New member
מזל טוב:)

וכולם ביחד---- האאאאא סימן טוב ומזל טוב ומזל טוב וסימן טוב:)) אגב, אני המנג´ר של בארסה כרגע, חושב שאם אני אדליק את המשחק ההנהלה תנזוף בי על האיחולים האלה?...

system Rulz

New member
חחחחחח

משהו נחמד על עצמי: הקבוצה השנואה עלי בעולם היא ריאל מדריד אין קבוצה שאני שונא יותר ממנה. אני גם לא יודע למה אני שונא את ריאל זה פשוט ככה מגיל קטן. בגלל השנאה שלי מעולם לא שיחקתי עם ריאל במנג´ר,ויש לי מנג´ר כבר 5 שנים. זה המשחק הראשון שלי אי-פעם עם ריאל מדריד. ד"א הקבוצה שלי בספרד זאת ברצלונה אז חסר לך שאתה לא לוקח איתם אליפות!

tomash11

New member
בעונה הראשונה לקחתי דאבל וחצי גמר

ליגת האלופות, מספיק טוב?:))) השנה אני במחזור 15 , משחק חסר אחד ועדיין בפור של ארבע נקודות על השניה, כשבארבעת המשחקים האחרונים אני כובש לפחות רביעיה בכל משחק (למרות ששלושת החלוצים הראשונים שלי פצועים לסרוגין רוב הזמן)...:) איך זה:)?

system Rulz

New member
תגובה לתומאש.....

לא בידיוק הבנתי,אבל בכל מקרה הנה המשחקים של רומא והתוצאות: דורטמונד נגד רומא 1-0 לדורטמונד רומא נגד יונייטד 1-0 לרומא ריאל נגד רומא 1-0 לריאל רומא נגד ריאל 2-0 לרומא רומא נגד דורטמונד 2-1 לרומא יונייטד נגד רומא 3-0 ליונייטד

tomash11

New member
תראה...

כתבת שרומא במשחק האחרון מארחת את יונייטד, אבל כתבת גם שכולן נצחו בבית עד עכשיו. לרומא יש 9 נקודות מחזור אחד לסיום, ולפי זה, היא ניצחה שלוש פעמים בבית. מכיון שיש רק שלושה משחקי בית לכל קבוצה, איך היא יכולה לארח במחזור האחרון?...לפי הנקודות והנתונים היא אמורה לשחק בחוץ מול יונייטד... לפי המשחקים שהראית, אכן מופיע שרומא שיחקה נגד יונייטד את המשחק הראשון בבית...אז נראה לי שבמחזור האחרון יש לה משחק חוץ...וכן, אני רואה שזה גם מצוין שם:)))

למעלה