בית המכשפות

R y a n O

New member
בית המכשפות

אתמול ראיתי ת'חצי האחרון של הסרט וזה דווקא סרט יחסית מפחיד... כנראה ראיתי הסרט המשעמם והדפוק שראיתי בכבלים לפני כמה שנים היה בית המכשפות 2 בסוף הסרט היה כתוב לזכרו של דיויד משהו הדיויד הזה הוא השחקן הזה שהראו מתי שהיה כתוב לזכרו או שזה מישהו אחר כי אני חושב שראיתי ת'שחקן הזה בסרט אימה (משהו עם רצחנית) שהיה לא מזמן ביס הסרט הזה אני זוכר יצא ב2001 או 2002 ובית המכשפות יצא ב1999 אם זה אותו שחקן איך זה יכול להיות שזה היה לזכרו

Chandler Bing

New member
מתרוצה?? חח.. לא הבנתי כלום ממה

שרשמת! אבל אני ראיתי סרט "בית המכשפות" לפניי גזילייון שנה... היה מסופר על בחורה ש"משרתת" מכשפה.. אז היא (הבחורה) מביאה כמה חברה שלה והיא מקריבה את כול החברה למכשפה והיא (המכשפה) הופכת את כול האנשים שהיא תופסת למכשפים כאלה.... וכול החברה שהבחורה הביאה , האבות אבותיהם הרגו את שושלתה של המכפשה בעבר הרחוק מאווד מאוד! סרט מאוד מפחיד ונחמד!

R y a n O

New member
התכוונתי...

שבסוף הסרט הייתי הקדשה מוקדש לדיויד לא זוכר מה שם משפחה שלו בטח הוא מת משהו כזה אני אומר שכמעט בטוח ראיתי אותו בסרט אימה אחר לפני כמה ימים ביס 2 ואמרתי שאני חושב שהסרט שראיתי לפני כמה ימים ביס 2 היה אותו שחקן והסרט הזה לפי מה שאני זוכר יצא בשנת 2001 או 2002 ובית המכשפות יצא ב1999 ושאלתי איך זה יכול להיות שהקדישו סרט לשחקן שלפי מה שאני זוכר שיחק אחרי כמה שנים בסרט אחר. אבל אולי הסרט שראיתי לפני כמה ימים יצא לפני בית המכשפות מקווה שהפעם הבנתם

רועי123456

New member
אני לא ראיתי אבל

בטוח שיס ישימו את זה שוב ומתי שזה יהיה שוב זה בטח יהיה עוד חודש בערך וזה כבר חופש אז לא תיהיה לי בעיה להשאר ער

רועי123456

New member
רגע

בכלל ראית את זה ביס? כי אני זוכר שאתמול היה בלילה משהו עם מכשפות

למעלה