בית-העלמין במודיעין

Roobie

New member
בית-העלמין במודיעין

מי שכבר היה שם, ואני מניח שמישהו פה היה, יכול להגיד לי אם יש דרך סלולה להגיע לשם? נכנסתי דרך הכניסה החדשה לאזור התעשייה העתידי של מודיעין, נסעתי לפי השלטים והפכתי את האוטו שלי לרכב שטח (והוא לא ממש אהב את הרעיון, המסכן) למשך עשר דקות כשנסעתי בשבילי עפר וחצץ ביער עד שהגעתי לבית-העלמין (הלא-מטופח להחריד). ככה משפחות אבלות אמורות לקבור את יקיריהן? לפחות מהצד שממנו הגעתי, לא ראיתי אף דרך סלולה, ולא יצא לי לעבור מהצד השני... מישהו יודע?

בכלליות כל העניין הזה מוזר..

הבית העלמין הזה ממוקם בחור מוזר..יפה שם האומנם אבל מה זה הגבעה המוזרה הזאת?! והצורה המוזרה לבית העלמין?! קטע מוזר ביותר!!

prophit

New member
לא מוזר בכלל......

נכון שהדרך היא ממש נוראית ושזה בעיה שלא סללו אותה, אבל בית עלמין תמיד שמים רחוק מהעיר, וזה כל כך רחוק בגלל שמודיעין עיר מתפתחת וגדלה, מה שיוצר בעיתיות באיפה לשים את בית העלמין, אז החליטו שם, כרי העיר מתוכננת להגיע גם עד לשם..

Roobie

New member
בית-עלמין לא חייב להיות רחוק

נגיד בהרצליה הוא נמצא בתוך העיר... וזה לא מפריע. יש קירות גבוהות לבית-עלמין ולא צריך לראות את הקברים כשעוברים ברחוב. אבל הביזיון האמיתי הוא הדרך לשם, אני מרחם על מי שצריך לעבור כזאת דרך כדי לקבור את יקיריו.

prophit

New member
אני דח בטוח שגם בהרצליה הוא......

התחיל רחוק מהעיר, בכל מקרה הדרך היא באמת זוועה....

Roobie

New member
רחוק מהעיר הוא בטוח לא היה

הוא שלוש דקות הליכה מהבית של סבתא שלי והיא גרה בבניינים הישנים שעוד היו כשהרצליה היתה מושבה... ומישהו הולך לטפל בדרך הזאת? גם לסלול שם נראה לי יהיה בעיה רצינית...

למעלה