בית השאנטי - איך היה?

jonga

New member
בית השאנטי - איך היה?

איך הייתה רכיבת בית השאנטי?
מה היה?
היה חם?
רוח?
ארגון?
יש תמונות?
זה המקום לשתף...

urias1

New member
שנטי 2015

כ 1300 רוכבים יוצאים על הדקה ב 6 בבוקר , מראה והרגשה נפלאה.
אחד מאירועי הרכיבה המושקעים והמאורגנים בארץ . מאות מתנדבים שפינקו אותנו ב 4 תחנות רענון מלאות כל טוב , משטרה שאיבטחה וחסמה את הכבישים , ממש תענוג.
היו לא מעט תאונות וכמה פצועים שפונו ,לדעתי אבל זה לא מדעי יש קשר ל מאות טריאתלטים שרכבו בקבוצות גדולות . שיהיה ברור אני לא קובע ולא יודע אבל זה בלט מאד .
והעיקר המטרה - למען ילדי בית השנטי ומגיע להם ולמארגנים כל הכבוד.

tulkin

New member
השתתפתי שנה שניה ברציפות

ארגון - מקצועי ויעיל. החל מההרשמה, דרך תחנות הרענון וכו', ובעיקר - תאום סגירת הכבישים. האוכל בסוף, וההתארגנות הלוגיסטית לחזרה (באופן אישי חזרתי בתחבורה ציבורית - אבל זה עדיין נראה לי יעיל מאד)
הרכיבה עצמה כיפית למדי גם אם המונית מדי לטעמי האישי. השנה בקצב מהיר הרבה יותר מבשנה שעברה.
בשנה שעברה היתה רוח פנים מזרחית חזקה מאד. השנה היה חם מאד - בעיקר הורגש בקטע שבין צאלים לצומת משאבי שדה. אבל שוב, שאפו למארגנים שהוסיפו תחנת שתיה באמצע המקטע הזה. רבים השתמשו בה.
תאונות - בשנה שעברה לא ראיתי אפילו אחת. השנה הייתי עד לשתיים ולעוד שני ארועי "כמעט ונפגע". בכל מקרה מדובר כנראה בפציעות קלות יחסית מנפילה מאופניים במהירות לא מאד גבוהה.
בשנה שעברה, בגלל הקצב האיטי (בעקבות הרוח, בעיקר) כל קטע הסיום, עם ילדי בית השאנטי, התפספס לגמרי. השנה זה היה מרגש מאד: את הקילומטרים האחרונים רכבנו באיטיות רבה, כשבראש דבוקה של מעל 1000 רוכבים רכבה קבוצה גדולה מאד של ילדים. חלקם "נשברו" באמצע הדרך (סה"כ כ7 ק"מ, אבל בשבילם זה הרבה), וזכו להרבה תמיכה ויחס אוהד מהרוכבים הבוגרים שליוו אותם עד לסיום.
&nbsp
אנקדוטות קטנות: השתתף רוכב אחד על אליפטיגו - נראה כלי מגניב.
&nbsp
בסיכום - מאד נהניתי, אבל אני חושב שאתמקד להבא בארועים פחות המוניים, וברכיבות אישיות ועם חברים.

למעלה