בית השעווה - מדהים

MAORMA11

New member
בית השעווה - מדהים

אחד מסרטי האימה הטובים ביותר שראיתי לאחרונה................................................................................................... מומלץ

rachelMcfadden

New member
כן זה סרט טוב...

קצת יותר מדי מגעיל *
לגזור אצבע ורגליים יאקק איך אפשר לעשות דבר כזה
* היו קטעים שחשבתי שעוד שנייה אני הולכת להקיא, ובאמת היו המון קטעים מקפיצים...

דם דם

New member
סרט אדיר

למרות שהמנסרים מטקסס יותר זיעזע אותי, אולי כי זאת הייתה פעם ראשונה שראיתי סרט שממש היו בו איברים כרותים, וגם כי אומרים שהסרט מבוסס על סיפור אמיתי

סרט מטורף!!!

והוא אכן מבוסס על סיפור אמיתי... ודווקא הפשטות שלו... המוחות הכרותים... הסבא.... האיברים שנתלים מהקירות... השלדים.... פשוט מדליק!

דם דם

New member
רק שלא נתבלבל

התכוונתי "למנסרים מטקסס" הוא היה הסרט הראשון שראיתי שהיו בו למעשה ממש איברים כרותים ועוד באיכות מעולה.אחרי זה כשאמרו לי שהוא מבוסס על סיפור אמיתי-מזה הזדעדתי עוד יותר לחשוב מעשו את זה למישהו באמת. אבל בקשר לסרט הנוכחי, הוא באמת עשוי ממש יפה דם מוות זעוות ממש תענוג לעיניים(סאדיסטיות חח). בכול אופן אני נורא אהבתי את הסרט ואני ממליץ עליו בחום לכולם, באסה שלא יצא לי לראות אותו עדיין בקולנוע.

Aeon

New member
המנסרים מטקסס

אכן סרט קלאסי אבל אני חושבת שזה לא כך כך מפתיע שכל הסיפור מבוסס על סיפור אמיתי, מדובר פה על אמריקה וכל בן אדם תשיעי בארה"ב הוא חולה בראש, שאני ראיתי את הסרט פעם ראשונה כן הייתי מזועזעת אבל אחר כך שבאמת חשבתי על זה זה לא כך כך היה מפתיע... זאת דעתי האישית כמובן...

חחחחחח....

לא רק באמריקה... אני מכירה כמה וכמה סרטי אימה שמבוססים על סיפורים אמיתיים ולא כולם התרחשו באמריקה...

אנחנו מדברים על אותו סרט לא?

הסרט משנות השבעים שמספר על משפחת הקניבלים שפתחו בטבח על כל מיני אנשים ושדרנית רדיו אחת בסכנה?

Janey Briggs

New member
נכון!

לפני כמה דקות חזרתי מהסרט והוא סרט ממש מפחיד, מותח ומגעיל!
הוא גם יותר הפחיד אותי מ"הצלצול 2" (כן, זה לא היה ממש מפחיד, אבל בגלל שהייתי לבד באולם חשוך זה היה יותר מצמרר) ופריס הילטון דווקא לא הפריעה לי בסרט. האמת שזה סרט סדיסטי
אבל זה סרט אימה גם ככה. מומלץ!

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gif../images/Emo45.gifמעולה!!!

ראיתי אתמול!ומישהו בקהל צילם את התחת של פאריס הילטון
סרט מפחידדדדד

למעלה