בית השעווה

wrongturn

New member
בית השעווה

ראיתי את בית השעווה שלשום ולדעתי הוא יותר מגעיל ממפחיד! פריס הילטון הורסת את הסרט עם הפוזות והמופע חשפנות שלה!!! המקורי הכי טוב והכי מפחיד (הוא היה לאט מזמן בהוט אז ראיתי!) קיצר אל תבזבזו את כספכם על בית השעווה ולכו לבוגימן פי 100 יותר מפחיד!

shawn 1

New member
על מה אתה מדבר! הוא סרט אימה תותח!

וגם הרבה אחרים פה היו בסרט ולכולם היו ביקורות טובות עליו.... וסרט אימה טוב יכול להיות מגעיל... ומה אתה מתנזר מבחורות??? אז היא עשתה קצת... איי איי...

רועי123456

New member
למה אתם שונאים את פריס

היה פעם ביס את הסדרה שלה החיים הפשוטים והיא חמודה שם למה אתם שונאים אותה לדעתי היא רק הוסיפה לסרט

ג'יזס...

הבחורה יותר טיפשה מנעל. אין פלא שהיא הצטלמה לסרטי פורנו ביתיים וזה הגיע 'בטעות' לאינטרנט. היא כזאת פריחולה מעצבנת שבא לי לתקוע בה קוצים בתוך העיניים. היא גם עקומה וכל מילה שנייה היא אומרת את המילה הראשונה שאי פעם יצאה לה מהפה HOT... באימאשלך... thats hot בלעעעעע.... עזבו. אני סתם שונאת פאקצות. וואנבי שחקנית.

רועי123456

New member
../images/Emo6.gif

אולי היא טיפשה אבל אהבתי אותה בחיים הפשוטים היא הייתה שם מצחיקה

NiKi†a

New member
טוב תראה,

אני עדין לא ראיתי את הסרט, אבל הביקורות אהבו אותו. מה שגם אני ממש שונאת את פריס..אבל אמרו שהיא שיחקה שם טוב מאוד, אז עדין לא פסלתי את הסרט P: ובקשר למשפט האחרון- "בוגימן מפחיד פי 1000"...- אני אפילו לא אגיב
.

montu

New member
גם לדעתי הסרט היה גרוע...

לא יודע... פריס הייתה דווקא נחמדה אבל הסרט לא הצליח להפחיד אותי אפילו פעם אחת... ובאמת הסרט היה מגעיל בטירוף.. יש כאלה שאהבו אותו ויש כאלה שלא... אני משתייך לאלה שלא

B u b a 8

New member
מה!?!

טוב זה היה סרט ענקקקקקקקקקקקקקקק מפחיד ברמות מטורפותתתת!!! כל הסרט רק צרחתי... אבל עזבו, זאת אני המשוגעת חחחח

ראיתי אתמול

סרט אימה מצויין ומפחיד. ההופעה של פאריס יחסית קצרה וטובה. היא משחקת בסרט תפקיד זהה לחיים שלה. מעבר לכך, מומלץ מאוד.

חחחח....

את זה דווקא מאוד אהבתי!!!! וגם את |ספויילר| הדקירות בקרסוליים.... ואיך שהיא נחתכת ונופלת.... ווואו אני מתלהבת כאן!

חחחחח זה היה מפחיד

היו קטעים יותר טובים,
כמו למשל ההריגה של פאריס הילטון.... זוכרים?
אבל היה קטע מצחיק ביותר, שאני וידיד שלי[שבא איתי לסרט] לא מפסיקים לצחוק עליו!
לא זוכרת שמות, אבל היה אחד ששמו עליו מלא שעווה והוא הפך לבובת שעווה, אך עדיין היה חי בפנים ואז אחד החברים שלו מצא אותו עם עוד מישהי, והוא התחיל לקלף אותו
מה הוא חשב לעצמו?
והוא אמר לו Ill gonna save youuuu
זה היה מצחיקקקק!!!!!!!!

מה פתאום

בית השעווה סרט טוב מאוד הוא הפחיד אותי וזה מה שהיה טוב
יש בו קטעים מזעזעים, אבל מגניבים הסרט מעולה, אין מה לדבר בקשר לפאריס - היא בקושי משחקת בסרט [וטוב שכך], לא כלכך אהבתי את המשחק שלה, אבל היא לא משתתפת הרבה אז זה ישב מעולה

למעלה