בית השעווה

sapirush1

New member
בית השעווה

טוב אז אני ינסה לכתוב ביקורת רצינית ומושקעת אז אני מצפה ליחס: ראיתי אותו לפני כמה שעות וזה באמת סרט יפה כל הזמן דיברו על זה שהוא ממש מגעיל אבל הוא דווקא היה בסדר (בהתחשב בכך שראיתי אותו באיכות לא משהו ורוב הזמן היה ממש חשוך) בעיקרון אפשר לקרוא לזה סרט אימה קלאסי: רוצח (במקרה הזה לא אחד) סדרתי שמסתובב והורג חבורה של צעירים. דם, צרחות ופריס הילטון מתה - פשוט קלאסה! והסוף.. בדיוק מסוג הסופים שאני אוהבת! אני לא ידבר יותר מדי עליו כדי לא להרוס למי שלא ראה אבל זה בהחלט מאלה שמשאירים אותך במעין מתח כזה בסוף ציון שלי מתוך 1-10 (כש10 זה הכי הרבה) הייתי נותנת 7 אבל ממש אהבתי את הרעיון שלו והוא באמת מומלץ!

izik79

New member
זה לא סרט שממש תופס אותך...

טוב, צריך שוב להזכיר שהכל עניין של טעם

shawn 1

New member
חחחח גם אני!

ראיתי את זה באיכות חרא והכול היה כזה שחור ...

montu

New member
אני ראיתי אותו בקולנוע באיכות מאוד

טובה ובכל זאת ממש סבלתי בסרט הזה.. אותי הוא נורא שיעמם.. גם הגעיל אותי יותר מדי.. והכי חשוב איפה הפחד!? לא היה קטע אחד שהפחיד/הבהיל/מתח אותי.. בקיצור אם אהבתם אז בכיף אבל הוא בטח לא אחד מהסרטים האהובים עלי..=/

דם דם

New member
יש "מגעיל יותר מידי"?

חחח..איזה חמוד אתה, הסרט הגעיל אותך עד כדי כך, דווקא הוא לא כזה גוחה לדעתי,
אבל הסרט באמת לא משהו, יש בו כמה דברים מגעילים אבל לא משהו רציני העלילה דיי טיפוסית לסרטי אימה שמחקים סרטים אחרים חבורת נערים, נתקעים איפשהו, יש רוצח שרוצח את כולם...וואוו כבר נמאס

montu

New member
אותי הוא הגעיל..כאילו יש יותר גרוע.

אבל בכל זאת.. אם היה קצת יותר פחד ולא סתם דם בכל מקום הסרט היה יכול להיות הרבה יותר טוב.. אה ואגב ראיתי עכשיו את "מים אפלים". אני לא מבין למה כל כך שנאו אותו.. אני נורא אהבתי אותו. הוא אולי לא ממש מפחיד ודי דומה לצלצול אבל הוא ממש יפה, מאוד מותח, המשחק מעולה ולדעתי הוא יותר טוב מהצלצול.. הוא משאיר עליך רושם הרבה יותר גדול בסוף
אני מאוד ממליץ

sapirush1

New member
לזה התכוונתי

זה בסגנון של כל הסרטים הקלאסיים כמו הצעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון בעיקרון אני הכי התלהבתי מהסוף.

למעלה