בית חב"ד...

בית חב"ד...../images/Emo9.gif

חשבנו ללכת כל הבנות בערב שישי לבית חב"ד (טיפה יהדות לא הזיקה לאף אחד)... מישהו יודע אם צריך לדבר איתם קודם או איפה זה בכלל נמצא?

חחח

שתגיעי לשם תראי שזה לא כזה עניין גדול כמו שאת מתארת את זה.. לי יצא להיות שם לפחות פעם ביומיים.. ויום שישי זאת בכלל לא שאלה, כל הישראלים מגיעים.! (למרות שלא נראה לי שיהיו הרבה ישראלים בתקופה הזאת) בכל אופן זה קרוב לסקוור אז כל פעם בדרך לסקוור את אולי תעברי דרך בית חב"ד... דתיים כאלה שרוטים בחיים לא הכרתי... תמסרי לכולם ד"ש, ותבקשי מהם לשיר ראפ. חחחח

תשובה

תראי את יכולה ללכת מתי שבא לך.. רק שהם ישנים עד שעות מאוחרות... פותחים את בית חב"ד בסביבות אחת בצהרים... אבל בששי מתחילים עם התפילות בסביבות 6:30. שווה ללכת, באמת!! הם סבבה!! רק לא נראה לי יהיו הרבה ישראלים כי כולנו חזרנו אתמול... תהנו שם!!!

G A L 17

New member
גם אני חשבתי על זה...

כאילו זה מצחיק כי בארץ אני רואה בית כנסת בדיוק ביום כיפור בחגים ובשבת חתן \ בר מצוות וכו' אבל זה הרגשה טובה כזאת , גם במשלחת לפולין הרגשתי ממש טוב עם הבית כנסת בשישי , קיצר נראה אותכן שם :)

1אניטוש

New member
הדתיים האלה מבית חבד היו בנתניה..

לפני יומיים הם באו למסעדה בחוף אצלנו ופתאום ראינו אותם עם גיטרה מנגנים חח היה מצחיק..נוסטלגיות מנאפה:)

motiNY

New member
תגיעו מתי שאתן רוצות אבל,

עם הרבה מצב רוח!!! אין שום בעיה להגיע מתי שאתם רוצים, בית חב"ד פתוח פני כל אחד כל הזמן ללא התראה מוקדמת. זרוניקה, תודה רבה על היחצ"נות (וגם על הספגטי...)

למעלה