בית חולים

yamyamon

New member
בית חולים

אהלן לכולם אני מצטערת שההודעה לא מעודדת אבל אמא שלי כרגע מאושפזת במצב אנוש בבית החולים היא שוקלת 28 קילו בערך וכל היום מחוברת למשכחי כאבים כולנו כבר ממוטטים ולא יודעים מה צעשות הרופאים לא חושבים שייש עוד הרבה זמן ואני נורא מתלבטת אם לקחת אותה הביתה או להשאיר אותה בבית החולים אוף איך מתמודדים איך ? איך? איך? זה קורע את הנשמה

לים

צר לי לשמוע על המצב שאמך ומשפחתך נתונה בו, ומשתתף בכאבך. קיימת אפשרות של הוספיס בית, או העברה להוספיס באחד מבתי החולים שמקיימים מחלקה שכזו. את צריכה לשקול את המשתנים הבאים: 1.רמת ההכרה והמודעות של אמך לסביבה ולמצבה. 2.היכולת שלך ושל משפחתך לטפל בה בבית, ולנשוא את תהליך הגסיסה. 3.המלצת הרופאים המטפלים בקשר לטיפול. בתקווה לימים טובים יותר

yamyamon

New member
תקווה.......

קודם כל תודה על העצה , חשבנו על האפשרויות האלו אימי במצב קשה מאוד אבל היא אישה חזקה מאאאווווד האונקולוגית שלה טוענת שעדיין קיים סיכוי אבל לי קשה מאוד לראות על איזה סיכוי היא מדברת.כרגע היא סובלת המון כאבים והיא מקבלת כמות גדולה של משכחי כאבים אין שום בררה כי אין טעם לסבל המטורף הזה אבל האם זו הדרך? באמת ללחוץ על האחיות להמשיך ולתת כל הזמן משכחי כאבים האם זה לא מסוכן . אוף חוסר אונים מטורף אני רואה אישה שרוצה לחיות אבל עיפה מהכאבים ומהסבל זה כל כך כואב האם צריך להילחם עד השנייה האחרונה יש ניסים בעולם הזה.......אגב היא מקבלת פטידין ומורפיום שאלו משכחים נורא חזקים . עד עכשו היא הייתה מחוברת להזנה כי היא לא אוכלת אבל הפורט נסתם ואי אפשר לנתח איזה יאוש . אני רק רוצה לדעת אם באמת יש אנשים שהיו במצב כל כך קשה והצליחו לצאת מזה?

ים היקרה

לא ברור מה המצב המדוייק של אימך, שכן אני לא הרופא המטפל שלה (ולפי התיאור שלך, לא קיימת במחלקה אישה שעונה לתיאור המחלה הזה נכון לעכשיו). אני רק יכול להגיד לך שהיו אנשים במצבים נוראים, והצליחו להאריך חיים בצורה לא רעה כלל וכלל. אני בטוח שהטיפול שהרופאים שלכם נותנים לכם הוא הטוב ביותר במצב הנתון, ומקווה שהכל יסתדר.

לבית חולים

אני חושבת שאת צריחה להשאיר אותה בבית החולים בגלל ששם הם יכולים לתת לה משכחי כעבים שבבית לא נותנים.כמה שאני אנשה לנחם זה לא יעזור אמא נשארת אמא לא משנה בת כמה היא או כמה היא חולה זה תמיד כועב אבל תתנחמי בזה שאם היא תמות לפחות היא תפסיק לסבול. הסיפור שלח נוגע ללבי מאוד ואם היתי יכולה היתי עוזרת

למעלה