בית חלומותי - צריכה רעיונות

מרפי

New member
בית חלומותי - צריכה רעיונות

נדרשתי להכין עם האחיין שלי (בן 3) את בית חלומותי במסגרת יום המשפחה בגן. יש לכם רעיון לתת לי כיצד לבנות מעין בית כזה? חשבתי על רעיון משוקולד ומוופלים אבל זה בטח ייעשה ע"י ילדים אחרים מה עוד אפשר? תודה

השאלה הנשאלת היא.....מהו בית

חלומותיו של האחיין שלך.... כי אנחנו יכולים להציע כל מני דברים...אבל זה יהיה בית חלומותינו שלנו. תשבי עם הקטן תדברו יחדיו תבקשי ממנו לספר לך ואולי אף לצייר את הרעיון... הרי זו העבודה שלו ובתים מדהימים משוקלוד וופלים זה נהדר - אבל הוא יוכל להכין את זה? את צריכה לחשוב איתו על רעיון שיהיה בר ביצוע לקטנצ'יק בגילו. בהצלחה

מרפי

New member
הפישפש הקטן לא יודע מעבר לציור

של 4 קווים וגג... הוא רק בן 3 לדעתי זו כזו טעות שגננות מפילות תיקים כאלו על המשפחה... , הרי זה הופך לתחרות בין האמהות, מי הכי כשרונית בשבילי זה זמן איכות עם הקטנצ'יק, אני אהייה חייבת לתחום אותו עם רעיון משלי ולשתף אותו בזה כי בגיל 3 אין לו מושג איך עושים את בית חלומותיו

אילנית03

New member
תשאלי אותו מה הוא חושב

ולפי איך הוא מרגיש שבית חלומותיו נראה אפשר יהיה למצוא רעיון

../images/Emo45.gif וגם...... תני לו המון גרוטאות

שייבנה לו בית כמו שהוא אוהב. אפשר להדביק עליהם מדבקות לקשקש ולצייר....אולי זה לא ייצא "מדהים" כמו בתים משוקולד שיעשו אמהות של ילדים אחרים. אבל זה יהיה הבית שלו ואני מאד בעד היצירה של הילדים לילדים עצמם - או לפחות איתם כל רעיון גרנדיוזי אחר ייפול כולו עלייך ולא בטוח שהילד בכלל יהנה מהעשיה שלו. אם בכל זאת את רוצה בית אחר וייהמם את הגננות אפשר בהחלט לבנות בתים, מעוגות שוקולד מצופות ממתקים - זה יוצא מדהיםםםםםםםם לחלוטין (ההורים שלי עשו לי ביומולדת שנה -עד היום לא מפסיקים לדבר על זה) או לצפות בבצק סוכר, אם יש לך נסיון בתחום. אבל שוב....אנו גולשים לעשייה שהיא רק שלך ולא שלו או משותפת. תיידעי אותנו מה החלטת ואנחנו נזרום עם ההחלטה הזו ברעיונות נוספים.

רעיון לבית חלומותיי

ניתן ליצור בצק מלח, וכך הילד יוכל להיות שותף לבניית הבית. לוקחים קרטון או קופפסא ויוצרים בית עם גג משופע. עוטפים את הכל בנייר כסף. ומתחילים להצמיד חתיכות של בצק מלח בצבעים שונים, עד שכל הבית עטוף מבחוץ מכניסים לתנור ואופים. מקווה שהייתי מובנת ,אם לא אשמח לעזור שנית.

recordion

New member
בית חלומות

קופסת קרטון מספיק גדולה כדי שיוכל להכנס פנימה - היא בית החלומות נהדר. את יכולה להכין לו את דלת הכניסה ולגזור פתחים לחלונות ואחר כך הוא יכול לקשט - לצבוע, להדביק, לבחור חפצים שישכנו איתו בבית שלו. הבן שלי "גר" בתוך קופסת קרטון גדולה כזאת במשך חודשים, עד שהתפרקה. כל פעם הוא הכניס פנימה צעצועים אחרים, כריות, נכנס ויצא דרך החלונות, קלט כדורים דרך החלונות, טיפס על הגג, כל מה שרק ניתן לחשוב עליו. אפשר לקחת את הקופסה (בלי חפצים נוספים) לגן לתצוגה, ואחר כך להביא הביתה להמשך משחק.

למעלה