בית כברות לחיות 2

בית כברות לחיות 2

[זו לא שגיאת כתיב!!] אמממממ.. מישהו ראה את הסרט? כי תאמינו או לא.. עם כל הסרטים שראיתי, דווקא אותו לא ראיתי.. =\ אז אם מישהו ראה ומוכן לכתוב בקצרה על העלילה, אני אשמח מאד ! תודה

Dool

New member
../images/Emo3.gif

אני ראיתי לפני כמה שנים אני לא זוכר ממש אבל אני חושב שהאימא של גייג (או גייב
) מהסרט הראשון מופיה בהחלט ממליץ לפי דעתי אפילו יותר טוב מהראשון

VAMPhantom

New member
../images/Emo58.gif ראשית פחות טוב מהראשון../images/Emo45.gif

אגב, זה אינו לקוח מרב המכר של סטיבן קינג והוא אפילו היה נגד ההמשכון הזה... בקצרה על הסרט השני: מדובר על נער(פרלונג, מי שמשחק בסרטים נוספים כגון שליחות קטלנית2), שמחליט לקבור בבית הכברות-לחיות
כל דבר שזז...ולהחיותו!
כך הוא עושה לכלב שלו, לאחר מכן לשוטר וגם לסיום כך גם לאימו
(נ"ב: הקשר היחיד בינו לבין הסרט הראשון, הבית קברות, כל הדמויות כאן שונות לגמרי והאמא מהסרט הראשון?!לא מופיעה כלל!)

Queen of Spells

New member
אוקי...למרות שהניסוחים שלי ממש

גרועים
בסרט מסופר על משפחה חביבה שעברה לגור בכפר מוזר שבו עובר כביש מסוכן, ליד ביתם של המשפחה ישנו שביל מוזר...השכן שלהם סיפר להם ששביל זה מוביל אל בית קברות לחיות הנדרסו(ולא רק) בכביש המסוכן... הילדה במשפחה מתחילה לערער ולפחד על חיית המחמד שלה...וכך נוצר פחדים חששות ודאגות במשפחה... לא רחוק מבית הקברות לחיות ישנו אתר קבורה אינדיאני עתיק, שאם קוברים בו אנשים וחיות...הם קמים לתחייה...אבל לא בדיוק מה שמצפים שיהיו..

VAMPhantom

New member
שאלה: מי זו הילדה?!../images/Emo6.gif

איזו ילדה בדיוק יש בסרטים האלו?!

אתה סנילי?

בסרט הראשון... למשפחה יש בן ובת... שכחתי את שמה.. מה זה "מי זו הילדה?!" זו האחות של ג'ייג (איך שלא קוראים לו) החתול הוא החתול שלה! איזה מין שאלה זאת?!

miss cindey

New member
אוווווווווווווופס........./images/Emo85.gif

כדאייייייייייי שאניייייייייייי אקפיייייייייץ.............

VAMPhantom

New member
קייג' כמובן!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אגב...מי זוכר?

מה היה תפקידו של סטיבן קינג בסרט?

למעלה