בית מיימון בזכרון יעקב-מישהו שמע?

liti

New member
בית מיימון בזכרון יעקב-מישהו שמע?

המליצו לי על המסעדה הזאת עבור אירוע יומולדת משפחתי בשבת הקרובה. יש לכם המלצות?

liti

New member
לא רק שלמדתי אלא שהתנסיתי בעצמי

אבל לפעמים אין ברירה ומסיבות משפחתיות נאלצים להתפשר. קורה- מה לעשות? (כמו שאומרים - באשר נפלנו נפלנו...) עשיתי בירור מקיף אצל הרבה אנשים והאמת שממש הופתעתי מכך שתופעת השירות הגרוע בזכרון כל כך ידועה, אבל שום דבר לא משתנה שם (ואפילו להיפך- ממש מתדרדר). מתוך הרבים שתחקרתי שמעתי ביקורת אחת טובה על המקום הזה (בית מימון) שלא נמצא במדרחוב אלא על צלע ההר (מסתבר שבתוך בית מלון), ומסתבר שבשבת יש שם ארוחות עיסקיות במחיר של 105 ש"ח לאדם וכוללת סלטים, מאפה, מרק, מנת בשר, שתייה וקינוח. אני לא מתה על דילים כאלה, בד"כ תמיד יוצאים מאוכזבים מאיכות המזון, אבל האמת היא שאני לא מצפה ליותר מידי כי מה שחשוב לנו זה החגיגה עצמה. בכל זאת הייתי שמחה לשמוע ביקורת על המקום. אני בהחלט לא שלמה עם ההחלטה שלנו ועדיין מחפשת אלטרנטיבה אחרת אך לצערי עדיין לא מצאתי.

meravbr

New member
לליטי - כתבה במוסף הארץ היום

על מצודת שוני בבנימינה (נשבעת לך, אין לי מידע פנימי...)

25אירית

New member
סתם, סתם.. ../images/Emo13.gif ובכל זאת, יש פתרון.

אני בסה"כ צחקתי.. הסמיילי שהיה אמור לבוא בסוף השורה התפקשש קצת... בכל מקרה, אולי באמת מקום אחד יציל כבודה של עיר שלמה? כי האמת שמצוקת המקומות הסבירים בזכרון היא ממש בעיתית. הפתרון שלנו למצבים כאלו ודומים זה במקום להתפשר, למצוא לוקיישן נעים לפיקניק ואז גם האיכות (וגם השירות
) היא באחריותנו. זכרון היא אתר קלאסי לעניין ומזג האויר עכשיו פשוט דורש יציאה לטבע. מאחורי זכרון יש שטח ענק של שמורת הר חורשן, יער אלונה ושמורת נחל דליה ויובליו- יש שם אין סוף פינות מקסימות ושקטות לחגיגה משפחתית אמיתית.

למעלה