דברים טובים להגיד המלון המקסים הזה ! החדרים גדולים ויפים ומאובזרים בכל מה שצריך. השירות מעולה ויש פינוקים חמודים וטעימים לליל הכלולות גם המיקום מצויין. החסרון היחיד- המחיר (900 ש"ח ללילה...) מומלץ !
בילינו שם את ליל הכלולות. היה מקסים! חדרים גדולים ומפנקים, למחרת היינו בטיפול בספא, ארוחת הבוקר מעולה. בקיצור מומלץ בחום... אין לי מושג כמה עלה, זו היתה מתנה משלוש חברות טובות שלי. ולגבי דן/הילטון, אין לי מושג.
1. הילטון - מומלץ מחיר היום 860 ש"ח כולל פינוקים לזוג. 2. דן - לא ממש מומלץ כבר מיושן , אותו מחיר כמו הילטון בלי כלום לבני זוג. 3. דיוד אינטרקונטיננטל יותר יקר - אבל שווה !!! אבל...החדרים יותר קטנים. 4. יש גם את המלון של ישרוטל שנותן סוויטה לליל כלולות עם מלא וורדים חברה שלי היתה שם והבתי שהיה מקסים כ-800 ש"ח הכי הייתי ממליצה על הילטון.
במלון קרלטון בתל אביב - חמוד וחביב - ארוחת בוקר נחמדה וחדרים בסדר (האמת שאני לא ממש זוכרת זה היה מזמן וגם ישנו בקושי 4 שעות...) לא נפלתי מהכיסא אבל קיבלתי את ליל הכלולות כמתנה מאחותי אז אין לי על מה להתלונן....
לילה באמצע השבוע - 450 ש"ח לזוג כולל ארוחת בוקר בסופ"ש - 550 ש"ח לזוג יש שם בריכה וספא ונוף יפה. אנחנו רצינו לקחת שם לילה לפני החתונה אבל היה מלא. המקום נראה יפה ושווה בדיקה. טלפון: 6838448-03