בית מצופה ממתקים?

בית מצופה ממתקים?

שלום לכם, האם יש לכם מתכון או הסבר כיצד ניתן להכין בית מצופה ממתקים? אני זוכרת רק שכאשר הייתי קטנה (גרתי בחו"ל) אז הכנו את זה בחג המולד. אני לא זוכרת בדיוק מה היו החומרים אבל בדרך כלשהיא (אני חושבת מים עם סוכר) הדבקנו ממתקים על- לא יודעת מה היה החומר שהדבקנו עליו. אשמח אם תעזרו, למטרה נעלה. בתודה מראש לי

אורלי 333

New member
יש כל מני דרכים להכין את הבית

או עם פתי בר או אפילו מנייר קשיח. לאוסנת יש תמונה של בית עם קוביות סוכר. אני משתמשת בשוקולד למריחה על מנת להדביק את הממתקים. זה עובד מצויין

איך

איך הפתי בר נשאר על מקומו? האם בכל זאת יש דרך אחרת משוקולד למריחה (על אף שהדבר הזה לא נשמע לי אכיל- אני לא סבלת שוקולד למריחה ולכן לא אוכל לטעום מזה אפילו...)? ואשמח אם למישהו יש תמונה ויוכל להעלות את זה- עניינים ויזואליים תמיד עוזרים להבנה... לי

אורלי 333

New member
אפשר להשתמש בקרם רויאל להדבקה

את הקרם מכינים ממאתיים חמישים גרם אבקת סוכר וחלבון אחד של ביצה. את יכולה להשתמש בטופי כחומר מחבר בין קירות הבית. פעם ראיתי פעילות שבה לקחו כוס חד פעמית הפכו אותה מרחו עליה שוקולד והניחו שני פתי בר כגג והילדים המשיכו לקשט את הבית. אני מצרפת לך תמונות להמחשה שמצאתי ברשת .

מה שהכנת בחול היה עם Gingerbread

Gingerbread Cookies. הקרם שמשתמשים בארה"ב (שם גרתי) הוא אכן Royal Icing. כפי שענו לך כאן, אפשר להכין בכמה צורות. הנה כמה צילומים. אם לא אוהבים שוקולד למריחה, אפשר להדביק גם עם ממרח חלבה. היתרון של הרויאל איסיינג הוא שהוא מתייבש ומתקשה! תאמרי מה את רוצה - ואכתוב לך. צילום ראשון: של בניין מקוביות סוכר, ביסקווטים, רויאל וטופי. שילד הכין בסדנא

שני: בניה עם קוביות סוכר, רויאל

טופי (לחיזוק הגג) וביסקווטים (לבסיס ולגג). זו הדרך הפשוטה ביותר לבניה, ואפשר להדביק לבית ולגג גם ממתקים.

אפשר לבנות בית גדול מקרטון ביצוע

(לפני התחלת הסדנא). מדביקים עם רויאל, או ממרח שוקולד או ממרח חלבה. כאן יצרו את הקישוטים מסוכריות טופי שלחצו בתבניות סיליקון.

ועוד: בית ממתקים אמיתי

הקירות מופלים ההדבקה עם טופי ועליו "אריחי" מסטיק.

yירית

New member
והנה בית ממתקים שהכנתי אצלי בגן

אהלן אוסנת, זוכרת אותי? עירית ממושב ערוגות? עזבנו את המושב, וחזרתי לעבוד בגן, וכמובן שאני מיישמת בו גם מה שמדתי אצלך. בראש השנה ערכתי להם הפעלה מתוקה לשנה מתוקה שהיתה הצלחה כבירה. והבית של עמי ותמי שבתמונה נעשה כך : קופסאות ריקות של ופלים. עליהם מרחו הילדים שוקולד למריחה. ועליו הדביקו ממתקים לקישוט.

המון תודה

הכי מצא חן בעיניי הבנייה עם הביסקוויטים ועל זה הדבקת הממתקים, על אף שגם הג'ינג'ר ברד זה נחמד. אם זו לא טרחה גדולה מדי, אשמח אם תרשמו לי בפרורוט איך זה נעשה- איך בונים עם ביסקוויטים ומדביקים אחד לשני וכיצד מדביקים על זה ממתקים (ממש כמו מתכון, מכיוון שכרגע זה מפוזר לי). הייתי רוצה להדביק כל מיני ממתקים על הבית (טופי, סוכריות למיהין וכו'), זה אפשרי לגוון נכון? המון תודה על הסבלנות והעזרה

למעלה