בית מרקחת שלום מדברים אוראל ואלירן....

Orel Arish

New member
בית מרקחת שלום מדברים אוראל ואלירן....

בית מרקחת שלום מדברים אוראל ואלירן במה נוכל לעזור? [תקווה] : שלום לכם נתקלתי בדבר נוראי ... בזמן האחרון כואב לי הכוס יותר מידי ואני נעשת עצבנית וטרודה ומוציאה הכל על בעלי מה אתם ממליצים לי [אוראל ואלירן] : תוקפים אותך כאבי כוס אכזריים במיוחד ? אין בעיה קחי קפסולה - 'האופטלכוס' הקפסולה הנפלאה שתעביר לך את הכאבים בשנייה המחיר הינו בעלות של 59.99 שקלים בלבד. [תקווה] : ומה עושים אם אני לא יודעת לבלוע כדורים ורק זין ? [אוראל ואלירן] : אין בעיה פותחה שיטה חדשה קחי תרסיסכוס התרסיס שיעביר לך את הכאבים במנוש , התרסיס שישאיר אותך רעננה ורגועה מתמיד. בעלות 39.99 שקלים בלבד [תקווה] : יש לי בעיה קטנה .. אני רגישה לתרסיסים אני עלולה לגמור מזה יש משהו אחר ? [אוראל ואלירן] : כמובן !!! יש את ג'לכוס הג'ל שישאיר אותך רעננה רגועה ללא מתחים וכאבים חזקים. בעלות 79.99 ש"ח בלבד ! [תקווה] : אבל אני משתמשת בג'ל להחדרה קלה ונוחה יש אולי משהו עם טיפות ? [אוראל ואלירן] : כמובן !!! יש טיפות'כוס מטפטפים נרגעים מאושרים וגומרים ! 29.99 ש"ח לחודש ראשון בלבד! [תקווה] - עזרתם לי כל כך אני מודה לכם עכשיו הכאבים עברו והעצבים נרגעו ... אין יותר כאבי כוס ! *התרופות הבאות הינם במרשם רופא בלבד ! לא ממולץ לסטרייטים מיועד לנשיים בלבד ! תופעות לוואי: הקאות ושלשולים לחדירה נקייה :) C אוראל ואלירן זוהר א.א.א.ז

ELIRAN ZOAR

New member
פאאאאאאאאאאאא... אוראל אתה אחד הגזורים :)

לגברת תקווה שלום... במקרה ואת לא מרוצה מהשירות .. את יכולה לדחוף קפסולה או שניים לתוך החור שיוצא לך ממנו המחזור.. או שתפני למרכז פניות ציבור.. נשמח לעזור

ELIRAN ZOAR

New member
לצפייה במוצר פרי פיתוח מעבדות א.א.א.ז הכנס!

חדש ג'לכוס.. היחיד שנמרח בקלי קלות ונספג בטוטה ללא תחושת דביקות ואי נוחות מומלץ להשתמש בין הערביים ובשעות הפנאי כשמשעמם לכם בין הרגליים *המלצה* במקרה של פריחה יש לעבור לטיפות'כוס

Orel Arish

New member
חחחחחחחחחחחחחח אמא'לההה ישרוטט

עלק בשעות הפנאי ובא לך לשחק בין הרגליים גדוללל

ELIRAN ZOAR

New member
במקרה וג'לכוס לא עזר לך... חדששש!!!

טיפות'כוס.. מבית א.א.א.ז יש לך חשק נורא לטפטף משו על המשולש ואת לא מוצאת מה?!?... הדוש במקלחת מייבש לך את הכוש??? חדש! חדש! חדש! טיפות'כוס מתאים לאוחצ'ות עם אלרגיות מוגברת למוצרים הקודמים! אזהרה חמורה.. *אין להשתמש בזמן מחזור קל וחומר שלא בזמן ביוץ.. *התכשיר מסוכן לקרנית העין ומסוגל לגרום לעיוורון צבעים *הרחק מהישג ידם של סטרייטים *לטפטף חמש טיפות לכל היותר על האזור הנגוע.. ולהימנע מטפטוף יתר

למעלה