בית נורמטיבי

אלון אא

New member
בית נורמטיבי

בעקבות דיון סביב ההתלבטות בנוגע לדרך למימוש ההורות, עלה המשפט הבא: "אני מתלבט בשאלה מה עדיף? אשה סטרייטית או לסבית וההתלבטות נובעת מהעובדה שלבחור בסטרייטית יש לזה כמה יתרונות לילד שיגדל בבית נורמטיבי והוא ככל הנראה יסבול פחות מיחס לא הוגן מחבריו." הוספתי בפורום קישור למאמר המסכם את הדיון עם מר דן פרדלנדר. אולם חשוב לי לקבל גם תגובות ממשתתפי הפורום הזה. תודה, אלון

ציבונה

New member
בית נורמטיבי ???

סליחה? בית עם אבא הומו ואמא סטרייטית הוא יותר נורמטיבי מבית עם אבא הומו ואמא לסבית??? חוץ מזה: אמא/אבא הומו/לסבית שמחליטים להקים משפחה עם בן זוג סטרייט/ית יכול להיות מאד בעייתי - אבל אפשרי. אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה איתם עם השנים: ונגיד שהאם הסטרייטית תקים זוגיות סטרייטית והבן זוג החדש ירצה עוד ילדים ולא ירצה קשר עם ההומו. השיקול לדעתי לא מה יותר/פחות נורמטיבי. את מי מעניינות הנורמות. צריך למצוא את הנוסחא המתאימה ביותר לאותו אחד/אחת שרוצים להרחיב את המשפחה - ולקחת בחשבון בני זוג נוספים, הסכמים משפטיים, תסריטים עתידיים וכמובן טובת הילד (לא בהכרח נורמה).

לסבית או סטרייטית?

הייתי מצפה שדווקא הומו לא ישפוט אנשים ע"פ נטייתם המינית. ישנם בערך 20 קריטריונים אחרים על פיהם הייתי בוחרת אם לילדי לפני שהייתי בודקת מהי נטייתה המינית.

בית נורמיטבי???

אני הקמתי בית שמושתת על הנורמות שלי: אהבה , כבוד הדדי , אמון , תמיכה , יושר , אהבה. יש עוד נורמות שצריך בבית?

למעלה