בית ספר "און" לילדים נפגעי P.C

Brendan

New member
בית ספר "און" לילדים נפגעי P.C

הודעה לעתונות מטעם דובר עיריית ת"א ----------------------------------- טקס חנוכת בית ספר "און" יתקיים ביום שישי, 31 במאי 2002 בשעה 10:00 ברחוב צה"ל 16 בצהלה, במעמד ראש עיריית תל-אביב-יפו, רון חולדאי. בית ספר "און" הוקם בשנת 1962 בבית קטן בשכונת שיח´ מוניס ברמת אביב. לאחר מספר שנים עבר ביה"ס לרחוב בנימין מטודלה בשיכון דן. באפריל 2002 נכנס ביה"ס למשכנו החדש ברח´ צה"ל 16 בשכונת צהלה. ביה"ס הוקם בשטח בנוי של 6560 מ"ר, בעלות של 21,850,000 ש"ח ולומדים בו 132 תלמידים בגילאים 6 - 18. בשנים האחרונות חלה מהפיכה בביה"ס בהכנת בוגריו לקראת כניסתם לחיים עצמאיים, עבודה והכנה לגיוסם לצה"ל או לשירות לאומי. תלמידי ביה"ס נוסעים פעמיים בשבוע לעבודה במחסן החירום של חיל הרפואה בתל-השומר וזאת לאחר שסיימו לימודי מחסנאות ממוחשבת בביה"ס. לתלמידי ביה"ס הישגים גם בבחינות הבגרות במקצועות האנגלית והמתמטיקה: בקיץ שעבר ניגשו 7 תלמידים ליחידה 1 במתמטיקה וסיימו בציון 100, השנה ניגשו 4 תלמידים ליחידה 1 באנגלית וסיימו בציון 100 וביום שני הבא תיגש קבוצת תלמידים נוספת ל- 2 יחידות בגרות נוספות במתמטיקה. --------------------------------------------------

Avy Sloma

New member
הייתי בטכס חנוכת בית הספר "און"

היה טכס מרגש עד דמעות.

צלף

New member
לא הבנתי מה פתאום רק יחידה 1

ילדי פי.סי כמה שהבנתי אינם פגועים מנטלית אלא רק פיסית (או שאני טועה) אז צריך שיעמדו בדרישות השכלה כמו כל אחד אחר...

Avy Sloma

New member
ברנדן, המושג פי.סי. אינו תקף

לתלמידי בית הספר המיוחד "און"... ההגדרה הנכונה: שיתוק מוחין מלידה c.p. ולא כפי שאתה רשמת.. בבקשה לתקן.. אבי סלומה

Brendan

New member
בוקר טוב אבי...

הבאתי את הדברים כפי שהם פורסמו ע"י דובר עיריית ת"א. ההודעה פורסמה כאן מילה במילה.

tipid

New member
אבי אתה בהחלט צודק.

p.c זה מונח במיחשוב ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש תמוזהבא עלינו לטובה. מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות

למעלה