בית ספר לבלוגרים תראו מה גל מור כותב, הקטע האחרון בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים
D djyaniv New member 12/6/02 #1 בית ספר לבלוגרים תראו מה גל מור כותב, הקטע האחרון בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים
ש שלינקה New member 13/6/02 #3 ../images/Emo26.gif אתם באמת חושבים שזה נחוץ../images/Emo35.gif זה נשמע לי כל כך חסר טעם ומטופש! אני לא חושבת שאוהב לקרוא בלוגים שלמדו קודם איך לכתוב אותם... הרי כל הקטע זה שזה בא מתוך ה , ולא כחלק מלימודים או חובה. לא אהבתי. שלי.
../images/Emo26.gif אתם באמת חושבים שזה נחוץ../images/Emo35.gif זה נשמע לי כל כך חסר טעם ומטופש! אני לא חושבת שאוהב לקרוא בלוגים שלמדו קודם איך לכתוב אותם... הרי כל הקטע זה שזה בא מתוך ה , ולא כחלק מלימודים או חובה. לא אהבתי. שלי.
D djyaniv New member 13/6/02 #4 יומנים כותבים מהלב, לא בלוגים לא שאני שוב רוצה לפתוח את הדיון הזה אבל ככה רואים בלוגים בחול בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים
יומנים כותבים מהלב, לא בלוגים לא שאני שוב רוצה לפתוח את הדיון הזה אבל ככה רואים בלוגים בחול בלוגבאסטר אינדקס הבלוגים והיומנים הישראלים
L ladyorion New member 13/6/02 #6 נכון מאוד. אני חושבת שבלוג יחודי הוא בלוג אקלקטי, שלא מקובע לדרך כתיבה מסוימת. זה מה שעושה בלוג מענין. בלוג יכול להיות גם יומן, גם תגובות לחדשות, גם לינקים מענינים וגם מחשבות והרהורים.
נכון מאוד. אני חושבת שבלוג יחודי הוא בלוג אקלקטי, שלא מקובע לדרך כתיבה מסוימת. זה מה שעושה בלוג מענין. בלוג יכול להיות גם יומן, גם תגובות לחדשות, גם לינקים מענינים וגם מחשבות והרהורים.