בית ספר לדי גיי ועוד

tiestoboy

New member
בית ספר לדי גיי ועוד

שלום אנשים, אני מחפש ללמוד קורס די גיי...איפה אתם ממליצים?.. תודה על כל עזרה דבר שני.. למה לא מביאים לארץ די גיי'ם כמו מריו לופז, בלאנק אנד גונס, פולסדרייבר וכו'..כלומר קלאב טראנס טהור!!!

Dj Sky

New member
לא ממליצים

הכי טוב ללמוד לבד ולבנות סט בעצמך ולא שיעזרו לך לבנות

Sunlight Theory

New member
מומלץ

מההכרות הקצרה שלי איתם הם אנשים חמים מאוד שמאמינים במה שהם עושים . לגבי השיקול האם בכלל ללמוד בקורס מסוג זה , או ללמוד באופן עצמאי - מובן מאליו שמומלץ ללמוד בקורס מסוג זה, החומר כה רב ומקיף , כה נכון ותורם רבות . מצד שני , מי שאינו יכול להרשות לעצמו הוצאה כזו כבדה בלחשוב פעם אחת קלילה , עדיף שיחסוך את מיטב כספו ופשוט ילמד בדרך הקשה (היתרון? הניסיון הרב יותר , החיסרן הבולט ביותר? מקום לשגיאות) . בהצלחה!

tiestoboy

New member
תגובה

מה אתם מציעים לאנשים שאין להם כסף לקנות את כל המכשירים שצריך, אלא פשוט רוצים ללמוד כי זה מה שהם אוהבים.. בקשר לשאלה השנייה ששאלתי, מקווה לתשובה..

Sunlight Theory

New member
אממ....

קודם כל , אם יהיו לך מכשירים בתקופת הלימודים עצמה , אתה תתקדם יותר מהר ובאופן מקיף יותר . נקודה נוספת היא , אם תלמד את הנושא ולאחר מכן לא יהיו לך מכשירים , אמנם תרוויח ידע , אך לא יהיה לך על מה לישם אותו (אלא אם בכוונתך לעסוק בכך בתור מקצוע , ולהשכיר מכשירים לאירועים שתעשה) . בשורה התחתונה , אם אתה רוצה לעסוק ב-DJ ברמת התחביב (מה שמכונה "די ג'יי חדר שינה" , מקור המשפט מהשפה האנגלית) , אני לא חושב שיש טעם בקורס . אני אמלץ לחסוך , בתקווה שתוכל לרכוש בעתיד מכשירים (וגם אם לא , עדיין אין סיבה לקורס) . הסיבה היחידה ללכת לקורס מבלי שיהיו לך מכשירים בעתיד , היא רק הרווחת ידע בתחום .

למעלה