בית ספר לילדים ליקויי למידה.

Diana M

New member
בית ספר לילדים ליקויי למידה.

בית ספר גלים הוא אחד הטובים ביותר שאני מכירה בתחומו. בית הספר קולט ילדים ליקויי למידה שלא צלחו להתמודד בכתות הרגילות. לא מגיעים לשם ילדים הסובלים מפיגור, תסמונות שונות או הפרעות התנהגות קשות. אלא ילדים ליקויי למידה. משמע בעלי פוטנציאל שכלי תקין. העבודה שנעשית שם, ללא ספק יכולה לשמש כדוגמא לטיפול בילדים בעלי צרכים מיוחדים. ויחד עם זאת איני יכולה שלא להמנע מלחשוב האם אכן מקומם של ילדים ליקויי למידה, בעלי מנת משכל תקינה, רובם ללא בעיות התנהגות חריפות, בבית ספר לחינוך מיוחד? מצרפת כתבה על מנהלת בית הספר רונית רייז, (אישיות חינוכית ומקצועית מרשימה) ובית הספר שהיא מנהלת. ממליצה בחום לקרוא ולהתייחס לנושא ילדים ליקויי למידה בבתי ספר מיוחדים, רצוי, או סטיגמטי ופוגע?

גלים +

אני רוצה לחזק את דברייך ולהוסיף פרט חשוב, שילדים עם בעיות התנהגות לא יתקבלו לבית ספר גלים. אני כרגע נמצאת במסע חיפושים עבור הבן שלי, רציתי את גלים אך נאמר לי חד משמעית שאת הבן שלי הם לא יקבלו בגלל בעיות התנהגות, הם אינם רוצים להתמודד עם בעיות מסוג זה. האלטרנטיבה שקבלתי היא בית ספר"אורים" שבחיפה שמאופין עם רמת אינטיליגנציה רגילה ובעיות התנהגות קשות ביותר! לכן אני ממש חסרת אונים.

Diana M

New member
שלום סימונה../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה לפורום. אורים הוא אכן בית ספר המיועד לקלוט ילדים בעלי משכל תקין והפרעות התנהגות קשות. היות ובדקת את גלים, אני מניחה כי את מגיעה מהאזור. ישנו עוד בית ספר מצויין , לא רחוק מגלים הקולט ילדים עם הפרעות התנהגות קשות. גליל, בנהריה. איני יודעת האם בנך יכול להיות מופנה לשם. ובניגוד לאורים, שם לומדים עד כתה ח´ בגליל לומדים עד כתה ו´. דיאנה

תמי11

New member
מחזקת כל מילה../images/Emo45.gif

הבן שלי לומד שם והוא פשוט................................. פורח מתחילת השנה חל בו שינוי אדיר מכל הכיוונים

SHIRITA13

New member
אני מכירה את בי"ס מצדה בת"א

שהוא בית ספר לליקויי למידה רב תחומיים. אני מכירה ילד שהיה בגן של הבת שלי, עם בעיות התנהגות מאד מאד קשות (ועם טיפול תרופתי רציני), שהולך לבית הספר הזה. נדהמתי כששמעתי שהוא בבית הספר הזה. איפה זה בית ספר גלים (סתם התעניינות).

תמי11

New member
שלום שריתוש

בית הספר נמצא בקיבוץ עין המפרץ ליד עכו המקום עשיר בדשא ירוק חיות מחמד (פינות חי) מורים מיוחדים במיוחד לא יודעת מצאתי שם את ה כ ל ואיפה נעלמת?? קיבלת את המסר שלי?

למעלה