בית ספר ללימוד תעופה

gesus

New member
בית ספר ללימוד תעופה../images/Emo54.gif

שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בארץ תעופה,או אול בחו"ל(אם זה יהיה יקר מדי). יש למישהו מספר טלפון של בית ספר לתעופה במרכז הארץ? כמה אמור לעלות לי כל התהליך עד להוצאת רישיון טייס? האם יש הבדל בין לימוד על אולטרה לייט ולימוד על צסנה?

תלך ללמוד באויה ליד המגדל בהרצליה

אם אני לא ממש יכול להסביר לך כאן את כל הסיבות שתלך לשם, אבל לפחות שלחתי שלושה מבני לשם, וגם אני למדתי שם עוד כששם המקום היה מעוף. העלויות, בעקרון תלוי בכישורים שלך, אך צפה להוצאה בסדר גודל 35000 ש"ח

מדריך , כולם בסדר אבל אני ממליץ על

אורי אביב, אם הוא שרד את הבן הקטן שלי, אז תהיה לו סבלנות גם אליך. בהצלחה

noamlif

New member
בית ספר אויה בהרצליה !!! ../images/Emo91.gif

הכרתי בית ספר אחר אך "אויה" ממולץ בחום. תקבל שם יחס אישי, רמת מדריכים מעולה ובטיחות מטוסים עם סטנדרטים גבוהים ביותר. העלות כ- 35,000 עד 40,000. תלוי ברמתך ובכמות שעות הטיסה להן תזדקק. כמו כן יש באויה בית ספר לתאוריה, מסודר ורציני שמכין אותך בצורה מצויינת עם סיכויים מאד גבוהים למעבר הבחינות בפעם הראשונה.

אויה - יופי של בית ספר

למדתי שם המון והטיפול האישי, עם התיאוריה וכל הטיפול המייגע מול מנהל התעופה, בנוסף להדרכה הטובה היה שווה כל גרוש.

gesus

New member
מה קורה בחו"ל?../images/Emo54.gif

מה רמת המחירים בארה"ב וקנדה או אירופה?

לגבי חו"ל

תראה, לפי החישוב שאני עשיתי בזמנו (לפני כל מני העלאות מחירים ודולר וכו...) יצא לי שיותר יקר לעשות בארץ אבל רק בקצת. היתרונות של לעשות רשיון בארה"ב: 1) זמן קצר - אתה לא תשהה שם שנה. 2) מחיר קצת (והדגש פה הוא על קצת) יותר נמוך. 3) טיסה בארה"ב - יש פה מספיק שיכולים לספר לך על זה! חסרונות: 1) אם תרצה לטוס אח"כ בארץ תצטרך להשלים מס´ בחינות תיאוריה ומבחן מעשי. 2) תצטרך לשלם מחייה וכרטיס טיסה. 3) תפסיד ימי עבודה. 4) יש לך מחוייבות מסויימת. אם התחלת וגילית שאתה לא רוצה, איבדת הרבה כסף. בחישוב הכולל יוצא שהמחירים הם די קרובים כך שתצטרך להחליט לפי שיקולים נוספים (אפשרות לגור בארה"ב אצל קרובי משפחה וכו...) אני בכוונה רושם ארה"ב ולא חו"ל. אירופה יקרה להחריד. אל תתקרב לשם, אני לא יודע אבל אולי אוסטרליה היא אופציה. לגבי בתי ספר בארץ. אני ממליץ על כנפי פז בחיפה (ולא, למרות מה שיגידו פה, זה לא מאינטרס אישי) טלפונים: 04-8725055, 04-8727747 בהצלחה.

צור בנר

New member
תוכל למצוא מידע נוסף במאמר שבקהילה

בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=421&art_id=15

למעלה