בית ספר תרבות

בית ספר תרבות

שלום אני מקווה שתענו לי טוב נתחיל אני רוצה שבבצפר תרבות תעשו כמה שיפוצים בשירותים איפשר להיכנס לשם אין שם אורות, אין שם נייר טואלט ,אין פח אשפה והריח שבשירותים ממש גועלי ושמורידים את המים יש שיתפון אנא בבקשה תעשו שיפוץ תישלחו לבצפר ניירות טואלט,פח אשפה,מנורות,ויש תדברים אלה ששמים לשירותים שהיה ריח טוב גם זה וגם שפותחים תברז לישתוף ידיים הכול משפריץ שם ואין שום ניירות או מגבות כדיי לנקות את הידיים וגם רציתי להגיד אל החולצות בצפר זה סתם חולצה רגילה אים סמל של בצפר השם של בצפר זה תרבות זה תרבות מה שקורא בשירותים איזה גועל נפש זה פשוט בושה ולבצפר תרבות צריך להיות הכול נקי תילבושות כאלה לדוגמא:בקיץ חולצה קצרה שחור,לבן,חצאית לא קצרה מידי ולא ארוכה מידי גם שחור,לבן,גרביים עד הברך או קצר יותר ונעליים כמו סנדלים בצבע שחור שער אסוף עכשיו בנים נעליי ספורט מיכנסיים שחור,כחול,לבן,חולצהלבן,כחול,שחור בספורט בנות:מכנסיים רגילות נעליי ספורט שער אסוף,כובע בספורט בנים:מכנסיים רגילות נעליי ספורט כובע טוב יש עוד עצה ששאלנו את הבצפר יש כמה שיסכימו ויש כמה שלא שהבצפר תהיה כמו פנימיה או כמו מעדונית או שכמה ילדים היו בפנימיה והם ילכו להורים מתיי שבא להם וגם להיות בבצפר לישון שיהיה לנו קפיטריה היה לנו שם פעם אבל היא היתפרקה ומה שיתקוונתי מעדונית או פנימיה זה להישאר בבצפר מי 12:45 או 13:45 עד 7 או 8 לעזור בשיעורים לאכול בבצפר ואז ההורים באים לקחת אותם הביתה וכדיי שהיה מקום ליבנות את החדרים ואת הכול זה לפרק את כיתות ו-3 למשל ואת ו-2 וכול הילדים יעברות לכיתה ו-1 וככה ליבנות חדר לבנות או לבנים או שכמה מיטות היו שם כדיי אים מישהו לא ירגיש טוב אז הוא ילך לישון או לנוח טוב מקווה שזה יצליח כי כול הילדים בבצפר רוצים את זה מקווה שתענו לי!!!

SNTQ

New member
אחלה דרישות ורעיונות

רק שאין כסף.. תציע לאדון מאיר ניצן אולי למכור את אחת המכוניות/דירות שלו או אולי לא להביא עוד ג'קוזי לחדר ואז אולי יהיה כסף למה שתרצה..

cobainos

New member
תפסיקו עם השטות הזאת "גימנאציה"

זה הבי"ס הכי כיפי ופתוח בעיר ואפילו אלוני כבר לא שם. והעיקר לעוות את השם. ותרבות זה בי"ס יסודי ככה שהתשובה שלך לא הכי לעניין, אבל מילא... גמנסיה אימפריה

סבינה89

New member
חחחח טוב, גימנסיה.

מאז שאלוני לא שם זה נהפך לשכונההההה וזו באמת אימפריה =))

liavh

New member
למה נהפך לשכונה?

כי אף אחד כבר לא מגיע עם חולצת גמנסיה?

סבינה89

New member
גם :))

פווווללל בהרזות, אנשים לא באמת שמים משהו על המורים... מוציאים מלון בשיעור
הכל הפך להיות שכונה!

NoWords

New member
לא נכון, זה עדיין לא תת רמה..

כמו תיכונים אחרים שלא ננקוב בשמם..

בעוד שלוש שנים הבן שלי יעלה לכיתה

א', ולפי אזור המגורים סביר להניח שאנחנו שייכים לבית ספר תרבות. אני חושבת שנושא השירותים בבתי ספר הוא הנושא הראשונים שחייב טיפול אם באמת המצב כזה. אני זוכרת שכשאני הייתי בבית הספר היו הרבה ילדים שהתאפקו ולא הלכנו לשירותים כל היום, ואני חושבת שזה דבר שאסור שיקרה. ברור שברוב המקרים השירותים נראים ככה בגלל ילדים שקשה להם לראות משהו יפה ונקי ןחייבים להרוס קצת, אבל זה שלמשל אין נייר טואלט או ניירות לניגוב ידיים זה לא בסדר. לגבי כל עניין הפנימיים זה כבר משהו שדורש הרבה מחשבה וכמובן כסף...

למעלה