בית פיינברג

X Offender

New member
בית פיינברג

היי, רציתי להגיד קודם כל, ח"ח וכל הכבוד על העבודה שעשו על הבית הזה ששנים שכב בחדרה ללא מעש והיה סתם עוד בית, כל הכבוד שלקחו את היוזמה ושיפצו ובנו אותו מחדש ועשו מנו מוזיאון, אבל היי ! מהזה המחיר הזה שהם גובים על כניסה? ! 45 שקל?! אפילו בת"א מוזיאונים גדולים יותר לא עולים ככה.. זה קצת חוצפה, לא שיש שם כ"כ הרבה מה לראות ! זה ממש לא פייר...

Don335

New member
טיגירס 2 - רע בחיים הא ?

טיגירס 2 כל דבר את שוללת תאריך על שלט פורים את טוענת שלא נכון למרות שנכון בהודעה אחרת את לא מרוצה מהפורום כאן ומהתיפקוד של מנהל הפורום . אבל מה ? מבלה כאן כל יום (אגב כאן הניהול הוא מוצלח. הפורום ידידותי ופעיל בניגוד לפורום אחר שבודאי את מכירה אותו....) נו ועכשיו גם את שוללת את כל העיר בגלל ענין של עלות כרטיס כניסה למוזיאון... דבר שאפשר לפתור נקודתי... אבל מה? כמה נוח לך לעשות הכללות ולעשות איקס על העיר כולה הכל כל כך רע ושחור ????????? ממש לא !

טיגריס2

New member
Don335

א. קודם כל הניק שלי הוא טיגריס2 ולא טיגירס כפי שכתבת ב. ממש לא רע לי בחיים ( היה לי רע כשבעלי נפטר אבל זה משהו אחר ) ג. אני לא שוללת כל דבר רק מה שנראה לי הזוי ומטומטם ד. למה ההערות רק כלפי? יש עוד כמה שכותבים בגנות העניינים ה. למה לשנות ניק בכדי לכתוב לי ? לכתוב בניק המקורי עדיף ו. אנחנו מדינה חופשית ולכל אחד או אחת הזכות להביע את הדעה האישית ז. למה אין תגובות בתפילה לשלומם של החיילים והתושבים בדרום? ח. אם יש בעיה בתגובות שלי או בדעות שלי אז לא קוראים אותן ט. למרות שהשלט נכון ( בסך הכל הבעתי תמיהה לעניין כי פורים יוצא ב 10 למרץ ) ואחרי שהועלתה תמונה כי בכל מקרה התאריך הוא ביום לימודים הבעתי את דעתי מה רע בזה? והנה ההוכחה למה החינוך בעיר כושל כשראש העיר שהוא מחזיק תיק החינוך עושה עדלאידע במקום שהילדים ילמדו. י. ועוד מעט תבינו מה הולך להיות כאן בעיר ונראה אם אתם לא תסכימו איתי שהעיר הזאת הפכה לעיר רפאים ושיהיה לכם יום טוב ואני אכתוב ואהיה היכן שנראה לי לכתוב זאת הסיבה שיש פורומים

Don335

New member
לטיגרס2

א. כתבתי טיגריס 2 בכותרת ! את לא רואה ? ולא טיגריס מספר אחר. לא משנה! כרגיל העיקר לשלול ב. זה הניק שלי . אני חדש כאן .אז למה את מאשימה סתם ? ג. זה לא בוגר לכתוב "זכותי לכתוב" וכו'.... אדם בוגר צריך לחשוב מה הוא אומר ואיך הוא אומר.... פשוט לא נעים לראות אדם כל הזמן רוטן ומבטל ושולל ללא שום בסיס ג.לגבי תפילת שלום חיילי צה"ל וכאדם מאמין אז מיותר להזכיר כאן תפילות ולדרוש שגם יגיבו עליהם. בבית הכנסת שליח הציבור מתפלל ועונים אחריו. לגבי המלחמה.... הייתי שם.... חזרתי.... כל אחד יעשה את העבודה שלו... האזרחים ידאגו מה שפחות לפלג ולשלול אחד את השני (למרות שזו זכותם . נכון?! ) וצה"ל יעשה מה שהוא צריך לעשות.

טיגריס2

New member
../images/Emo6.gifאהבתי את הילדודס

וזה בסדר אני לא רבה זאת פשוט רדיפה אחרי ולא רק כאן הוא ניסה גם בפורום בוואינט הבנתי את זה כשראיתי את השם שלו כאן בכרטיס אבל שם מה שלא מתאים וכתוב בצורה מכוערת אני יכולה למחוק וזה מישהוא שהחליף ניק כאן והוא ממש לא חדש אבל אני פשוט לא מתייחסת למי שרודף אותי

טיגריס2

New member
ד"א Don335

על איזה ניהול כאן אתה מדבר? מתי בפעם האחרונה ביקר כאן אייל מנהל הפורום? והיכן הפעילות כאן? נכון גם בוואינט לא כותבים ולא משתתפים וגם בפורום החדש שפתחו לא כותבים

למעלה