בית פרטי מול דירה

בית פרטי מול דירה

שלום לכולם, אני שוקלת מעבר מדירה לבית פרטי. פרט להוצאה החד פעמית על הבית, האם ישנן הוצאות קבועות על מגורים בבית פרטי שאין בדירה? תודה.

הוצאות קבועות על מגורים בבית פרטי שאין בדירה

בדקי בעיריה את נושא הארנונה ,בבית פרטי הוא בד"כ גבוה יותר. לעומת זאת אין וועד בית מעלית וכדומה הוצאות נוספות התלויות בך זה אחזקת הגינה

פרח50

New member
לנו יש בית פרטי

בעבר גרנו בדירה היום בבית שהוא דו משפחתי בישוב אך לכל צד כניסה נפרדת חניה וגינה. ארנונה משלמים לפי שטח מגורים כולל מחסן ואם גרים בישוב יש מיסים לישוב בנוסף לארנונה בבית יש הוצאות על גינה- השקעה ראשונית של גינון גגונים ריצוף מחסן כלי עבודה וכו' ואח'כ שוטף על תחזוקה ניקיון כלים ומים. אבל לדעתי זה שווה כי יש איכות חיים לשבת בגינה בקיץ בערב,לעשות על האש, לתת לילדים לשחק חופשי בחוץ (כמובן צריך גדר ושער) ואם אוהבים יש שטח לבעלי חיים. לזה אין מחר וזה שווה!!!!! בהצלחה

נצאב

New member
בדירה את משלמת גז כל חודשיים נניח 50 שח

בבית פרטי בלון גז 12 קילו עולה 103 שח (היתה עלית מחירים רצינית היה 86 שח שנה שעברה) וזה מחזיק שנה שלמה (מבשלים לא מעט)

פרח50

New member
תשלומי גז

לנו יש גז מרכזי כך הבית נבנה ואני משלמת הרבה יותר האם יש דרך בטיחותית לחסוך ואולי לשנות לבלונים האם למישהו ניסיון

פרח50

New member
כל הישוב מחובר לגז מרכזי אך ראיתי

פה ושם בלונים, מאוד מרגיז כי גז מרכזי עולה פי כמה מבלונים ויש גם תשלומים קבועים ללא קשר לצריכה

תשלומי גז

אין ספק כי בלונים פרטיים זול יותר מגז מרכזי הדרכים לחסוך בגז מרכזי א. לנהל משא ומתן מול הספק על המחיר. ב. לאיים במעבר לחברה מתחרה. ג. לעבור לחברה מתחרה. דרכים אלו יכולות להתבצע רק בהסכמה של מעל ל 50% מהדיירים

גם אני אישית מעדיף בית פרטי למרות שחלק חשוב..

לדעתי במיוחד בבתים פרטיים כמו כמובן בבנייני דירות,הוא מי השכנים, הסביבה, המבנים הציבוריים, איכות החיים, וכמובן עוד לפני, אם עסקינן בהוצאות ובכלכלה... האם שווה לנו וביכולתנו לעמוד בכל הכרוך במעבר לבית פרטי לאורך זמן.

אני גרה בדומשפחתי

מעבר לאיכות החיים אני מגדלת פירות וירקות בגינה. יש לי המון פסיפלורה: אתם יודעים כמה עולה בסופר?!!

למעלה