בית פתוח....

רנה6

New member
בית פתוח....

היום ומחר ביוקנעם מושבה בית פתוח....כל מי שחושב עצמו לאומן מציג את יצירותיו בביתו הוא....מוזמנות/ים

shongold

New member
בית פתוח זאת אומרת כולנו מוזמנים

את לא מבינה למה הכנסת את עצמך....אנו נבוא בהמוננו זכרי זאת את בישלת את הדיסה.. ואתם שם באזור יוקנעם ..גרים בתוך גן עדן של חלומות מוגשמים - כבר אמרתי לך שאני מקנאה טוב אם לא הנני מתוודה

רנה6

New member
רק עכשיו נכנסתי שוב, אבל

ההזמנה היא כמובן לכולם....באים מכל הארץ...ישנה מפה המתארת כל בית , מיקומו וסוג היצירה....ברוכים הבאים.

דורית41

New member
רנה-

חייבת לומר לך שהשבוע קנאתי בך...(בלי עין הרע חמסה חמסה)-טיילנו קצת באיזור שלכם-יערות מנשה, גבעת הרקפות,וכדומה. האיזור עכשיו מדהים-ירוק ומלא פרחים.בריא לנשמה.

רנה6

New member
יופי, דורית...

אז למה לכל הרוחות והשדים לא באת לבקר?!

moon line

New member
ואלה?! מגיעה ..

אני במילא נוסעת לעין הוד .. אז מה זה קפיצה ליוקנעם עלית.. יש מקום לזוג +2 ? (לא להבהל, לא באמת) חח כבר לקחנו מקום יאללה, תהנו כולם וחג שמח

רנה6

New member
יוקנעם מושבה ולא יוקנעם עלית...

רק לידע כללי. יוקנעם עלית הפכה להיות עיר ואילו יוקנעם מושבה היא מושבה קטנה ומגניבה...צמודה ליערות הזורע, עמק השלום וכו וכו וכו...מוזמנת בשמחה....

moon line

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif כן .. כמובן המושבה

יחי ההבדל הגדול! נשמע מגניב ,אולי נתן קפיצה ....אני מתה על המקומות האלו , פסטורליה לשמה. אנחנו לקחנו צימר בעין הוד. בדיוק נזכרתי בפרק מתוך סקס והעיר שבה קארי נוסעת לבקתה רומנטיתביער מבודד ללא חשמל עם איזה בחור , והיא לא מוצאת את עצמה שם ..מצ'עמם לה.. והנוף כ"כ פסטורלי ויפה והם מסיקים עצים באח כמו פעם.. ואז.. מגיע מיסטר ג'קו שלה - ביג כמובן..וכ"ו וכ"ו. אוי חופש חופש .. זהו תיכף יוצאים, שבת שלום ואולי נפגש, מי יודע? ביי

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif מוני הרגת אותי עם קארי והמיסטר

ג'קו שלה....הגדרה קולעת ....

דורית41

New member
חזרתי אליכן

שיר-אין לי מושג למה לא באתי לבקר...המח לא עבד אחרי עמידה של שעתיים בפקקים שהתחילו כבר באיזור פולג ועד הצפון..... ..אבל יש לך מזל שלא באנו...היינו עם חברים ועם הכלב. מוני-תעשי חיים בצימר.אני זוכרת את הקטע הזה בסקס והעיר הגדולה-כשביג והחבר של קרי התגוששו בבוץ כמו ילדים קטנים.

רנה6

New member
דורית

הכלב לא מפחיד אותי כלל ועיקר...כלומר, יש לי בגינה שלושה כלבים , עשרים חתולים ואם אינני טועה, שלוש חתולות עומדות להמליט לי.....פעם הבאה....

רנה6

New member
אני ראיתי את הפרק....

אולי שלוש פעמים....אכן, מי שרגילה לרעשים המיוחדים של העיר, לא תשרוד פרק זמן ארוך בכפר. אומנם ישנם רעשים של טרקטורים, פרות, תרנגולות, סוסים, כלבים וכמה סוגי אנשים, לא עלינו...אלא שהרעש אחר ואני בהחלט מאמינה שאחרי יום אחד תצפי בכליון עיניים שיבוא איזה ג'קו כזה כדי להושיע אותך ולהוציא אותך לחופש תרתי משמע.... אגב, עין הוד...לא הייתי שם שנים...כשהילדים היו קטנים נסענו המון...כל כך אוהבת את המקום, הבתים, הגינות...כמו פעם ממש...אולי אסע לשם בשבת הבאה...רעיון.

rifkin1

New member
אני ביקרתי בחוות סוסים

קצת אחרי צומת גולני ועשיתי סיור על סוסה מדהימה ועם הסייח שלה ולא האמנתי כמה הארץ שלנו יפה... אני אישית מתה על הכפר ועל חיות בכלל. כל כך הרבה רוגע, שלווה ירוק ואוויר נקי ואנשים רגועים שאוהבים את הטבע. פה במרכז יש לנו קניונים, זהו!

רנה6

New member
אנשים רגועים....

לא כולם...מכירה כמה אבל ממש לא רגועים וזו רק בלשון המעטה.

למעלה