"בית צבי" היום 22:45 ערוץ 10

netmaster1

New member
"בית צבי" היום 22:45 ערוץ 10

אם לא חשבנו שהתמסחרנו מספיק עם גריז סדרת תעודה על בית צבי היום עולה בערוץ 10 אבל אני דווקא אוהב את הרעיון נקווה שהביצוע יהיה טוב

netmaster1

New member
לא מה שציפיתי אבל האמתי נהנתי

יותר קיוויתי לדוקו דרמה עם קריינות, ולא משהו שנראה קצת כמו סרט מתוסרט אבל זה היה ממש חמוד אני חושב שהבחירה של האנשים להתמקד עליה הייתה ממש טובה, רוני מרחבי היא מותק והגיע לה עוד דקות של תהילה, זלצמן כבר מזמן הפכה לשם דבר ולא רק האנדרסטדי של הילה זייתון, וניסו ממיס לי את הלב כל הזמן נורא אהבתי את ההצצה לתוך החיים שלהם לפני ואחרי הלימודים, עם דגש מאוד חזק לשני התלמידים הערבים, שאישית לא שמעתי עליהם ולא ראיתי אותם משחקים, אני מניח שזה בגלל שאני הולך רק למחזות הזמר, אבל זה היה באמת משהו שהסדרה חידשה לי וחשבתי שזה היה ממש מגניב. בסה"כ נהנתי אני עדיין חושב שזה מאוד מסוכן לשים את האנשים בבית צבי בתוכניות טלוויזיה מחשש שפעם הבאה שאני אלך להצגה וארצה לדבר אח"כ עם האנשים אני אתקל בליגיונות של מעריצות צעירות, אני רגיל להיות האדם היחידי שמציק לאנשים שם, ואני רוצה שזה ישאר ככה:)

shnu00zel

New member
גם לכם זה נראה כמו...

כמו עוד פרק של "עבודה ערבית"? מאכזב, משעמם, ערוך נוראי ומבויים ללא קשר למציאות. רק אני שמתי לב שהשיחה של פתיחת השנה של תלמידי שנה א' (איזו שכבה קטנה, היתכן?) היתה מורכבת מתלמידי שנה א' דאז ותלמידי שנה ב'?

netmaster1

New member
מילא זה

איך הבחור הערבי(מחמוד קראו לו, לא?) לא מצא את "החדר" אם זה צולם בתאטרון עצמו:) וכן, די עשו שם ערבוביה עם השנים, אבל זה היה מובן לי מהשניה הראשונה, הם הרי בחרו אנשים מראש שיצלמו אותם ואז דפקו אותם ביחד בצילומים.

julez

New member
לא התלהבתי.

יותר אהבתי את המחזורים הקודמים של בית צבי... נראה אם הפרק השני (על קברט) יהיה יותר מוצלח.

למעלה