בית קברות לכלבי צה"ל כתבה מוויינט
ז זמן מחצית חיים New member 16/8/02 #2 גם ראיתי סרט דוקומנטלי בנש"ג´ סרט יפה שאני ממליץ אליו, הוא נקרה "זאבי מלחמה" על הכלבים ששירתו בוויטנם. מי שראה יבין על מה מדובר
גם ראיתי סרט דוקומנטלי בנש"ג´ סרט יפה שאני ממליץ אליו, הוא נקרה "זאבי מלחמה" על הכלבים ששירתו בוויטנם. מי שראה יבין על מה מדובר
V vegi force 1980 New member 16/8/02 #3 ראיתי משהו.... זה ששלחו את הכלבים להתפוצץ על מטעניי צד?........ מה שאני הכי שונא זה שבני האדם יש להם יצר להילחם אז שילחמו... למה הם צריכים להכניס למלחמה הזאת יצורים שלא קשורים אלייה? למה אם לכלב יש חוש ריח פי 40 מבן אדם אז צריך לנצל את זה??
ראיתי משהו.... זה ששלחו את הכלבים להתפוצץ על מטעניי צד?........ מה שאני הכי שונא זה שבני האדם יש להם יצר להילחם אז שילחמו... למה הם צריכים להכניס למלחמה הזאת יצורים שלא קשורים אלייה? למה אם לכלב יש חוש ריח פי 40 מבן אדם אז צריך לנצל את זה??
ז זמן מחצית חיים New member 16/8/02 #4 לא, זה הסרט השני, מראים שם כל-מני סיפורי גבורה של כלבים שהצילו את החיילים, ואחרי המלחמה הרדימו את כל הכלבים.
לא, זה הסרט השני, מראים שם כל-מני סיפורי גבורה של כלבים שהצילו את החיילים, ואחרי המלחמה הרדימו את כל הכלבים.