בית קפה שכונתי קצת אחר - SHINE ברח

כתומתי

New member
בית קפה שכונתי קצת אחר - SHINE ברח

שלמה המלך פינת פרישמן. הבעלים של חנות הבגדים SHINE מכיכר מסריק פתחו את הבית קפה הלבן הזה. המקום מזכיר לי מקומות מקליפורניה - קטנים, לבנים ומציעים אוכל בריא. לכל מי שתיכף הולך לחשוב שאני פלצנית יפת נפש, שיהיה לו לבריאות. אני אוהבת מצד אחד אנטריקוט מדיום שמדמם טיפונת במרכז, אבל גם טופו משמח אותי עד מאוד. אז מה יש שם? סנדביצ´ים טעימים מאוד, מאוד אהבתי את סנדביץ´ הטופו. יש גם דברים בשריים - הם וגבינת עיזים שהיה טעים. סלט בטטות, גבינת ברינזה ונענע התגלה כשונה ומרענן. המרקים היו מצויינים - במיוחד מרק כתומים - גזר, דלעת ובטטה. המקום חמים, צפוף במידה המתאימה ונראה כמו הסלון שהייתם רוצים שיהיה לכם. מושלם כבית קפה שכונתי. ולכל הסובלים מרגישות לחלב - ניתן לקבל חלב סויה בקפה!! ולזה אני כבר קוראת אמריקה- באופציה כזו נתקלתי רק כשחייתי בניו יורק..ארוחות הבוקר נראות גם כן מבטיחות וזולות. בקיצור - אם זו השכונה שלכם, אמצו את המקום במהירות. אני כבר עשיתי את זה. אם אתם באזור, קפצו לביקור ותירגעו.

גוז

New member
הייתי |גוז|

בערב (אחרי הכל - זו אכן השכונה שלי...) - ולא נפלתי. לא יודעת להגיד בדיוק למה - אבל משהו שם לא היה לטעמי. מצד שני - אם את כל כך ממליצה - אולי אנסה שוב.

כתומתי

New member
ממליצה על האווירה, לוא דווקא על

האוכל. אין ממה ליפול שם, חוץ מהשקט הנעים והביתיות. אישית - אי מעדיפה את הגבינריה בבזל שזה הרבה יותר שכונתי בשבילי, אבל השיין זה גיוון חביב כשבא ללכת קצת ברגל.

גוז

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

גם אני מעדיפה את הגבינריה...

למעלה