בית קפה
ברחובות

gesus

New member
בית קפה ../images/Emo60.gif ברחובות../images/Emo54.gif

הכוונה לבית הקפה ברל'ה ברחובות למי שלא הבין או לא מכיר. הקיצר,ישבתי שם עם חברים היום בלילה.הייתה לנו מלצרית ממש חמודה שסבלה אותנו אבל הבוסית שם כזו מעצבנת!!!. נתחיל בזה שהיא לא רצתה שנשב באיזור של איזו חבורה שחגגה שם יום הולדת אז היא הושיבה אותנו במעבר (המקום נראה כמו קרון רכבת). זה המשיך בזה שאני ביקשתי אספרסו כפול חזק והסברתי למלצרית איך בדיוק אני רוצה אותו. למרות שגם אני שנאתי שעושים לי את זה המלצרית הייתה סבלנית ולקחה אותי ברצינות. הבעיה הייתה עם הבוסית שניגשה אלי ושאלה אותי בטון מזלזל "מה זו החארטה הזו?!?". מילא הפאב הזה בראשון (לא רוצה לעשות פרסומת) שהבעלים שלו בא לשבת איתנו כי משום מה הוא חושב שהוא חבר שלנו מהיסודי,אבל זה כבר היה חוצפה,שלא נדבר על זה שגם ככה זה המקום האחרון שהייתי רוצה לשבת בו (חברים שלי רצו,לא אני!). היה שווה רק בגלל המלצרית שאין לי מושג איך קוראים לה,אבל פצתה על הבוסית המפגרת שלה!!!

תודה שנתת לי תירוץ נוסף לא ללכת לשם

אני לא ממש מתה על המקום הזה, די שטחי ורדוד לטעמי אבל הקטע הזה ממש מוגזם. מי היא חושבת שהיא? ככה היא מתכוונת למשוך למקום לקוחות? הבוסית שלי גם לא שיא הסימפטיה - אבל רק כלפינו. כלפי לקוחות היא מקסימה ואדיבה, כמו שצריך להיות. הלקוח תמיד צודק, גם כשהוא לא צודק, אבל גם במקרים קיצוניים צריך לדבר איתם באדיבות (למרות שהמקרה של האספרסו ממש לא מובן לי, מה מעצבן בדיוק בלקוח שרוצה את הקפה שלו בדרך מסויימת? זה לגיטימי בהחלט).

gesus

New member
אבל לטובתם יאמר../images/Emo54.gif

שהם הכינו לי אספרסו שהחזיק אותי ער עד 5:30 לפנות בוקר,רק חבל שהיו לי סימפטומים של נרקומן למשך כמה שעות. אם כבר מקומות שלא ללכת אליהם,רוצה רשימה שחורה? כדי לא לעצבן את GET WELL אני לא אתן את כל הרשימה אני רק אזכיר מקום אחד שממש מרתיח אותי.פאב LA MORSE ברחובות ברוב חוצפתו מחייב 45 ש"ח מינימום הזמנה ביום שישי.מילא היה להם תפריט נורמלי,אבל גם זה אין להם. בתור אחד שלא אוכל ג'אנק פוד ולא שותה אלכוהול אני לא מוצא מה לשתות או לאכול שם.

למעלה