בית ריק..

בית ריק..

יש לחברה שלי בית ריק בחיים לא הייתי אצלה בבית קיצור אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות אצלה? נ.ב אנחנו לא שוכבים ולא מתכוונים לשכב עדיין

aviv12342

New member
אפשר לשחק איתה סטנגה או שש-בש...

מה זה?????? לך תזיין אותההההההההה

מה זה אני אדבר איתה על זה!

ככה אני לימדתי אותך?! לא מדברים על זה! מה תשב איתה ותגיד לה...הי את...בא לי לזיין..מה דעתך... תכינו חוזה וזהו... תבוא אליה...בית ריק...תתחיל איתה...בהתחלה בקטנה לראות שהיא מעוניינת לאט לאט תתקדם...וזה יקרה לבד

המממ בוא נחשוב.

גבר ואישה לבד בבית... מה הם יכולים לעשות? אתה יכול להזמין אוכל ממסעדה לארוחת ערב רומנטית [אם תגיד שאתה הכנת זה יהיה מגניב] אתה יכול לעשות לה מסג' טוב או משהו.. אפשר לשחק שחמט גם מונופול זה אחלה.. רגע ןאלי חברה שלך מהרצליה זה אומר שאתה מגיע להרצליה ואני גר בהרצליה וזה אומר שבמשך תקופת זמן כלשהי שנינו נהיה בהרצליה באותו זמן.. וזהו:]

AcE666

New member
דוגרי.

סלון, בית ריק, מסך גדול, סראונד 5.1, נרות מפוזרים, קצת חטיפים על השולחן, כמה חברים+חברה (או משהו כזה), פלייטיישן2 וסיילנט היל 3 לכל הלילה. גרר. יותר טוב מסקס.

פ ו מ פ ה

New member
יאאאא../images/Emo9.gif

טוב יש כמה אופציות: ~
~ארוחת ערב רומנטית
~
~מסג'ים עם שמנים [למסג'ים, כמובן
] ~
~איזה סרט נחמד
~
~לשחק איזה משחק שאתם אוהבים,וכל פעם שמישו מפסיד-להוריד בגד/לשתות כוסית של אלכוהול או משו[זה ישחרר אתכם אחושילינג
] ~
~אוראלי....קרח/תה/פרי ~
~סטריפטיז, עם מוזיקת רקע מתאימה...
~
~ויש לי עוד הצעה אבל תשאל עלייה בטלפון/אייסי
אה והייתה עוד וריאציה לכל מה שכתוב פה אבל היא נמחקה לי [סעמק
] אוווווווווווווווווווווווווווף....ולקח לי זמן לשחזר את זה;[ טוב דבר איתי מתישהו...

למעלה