ר
ראובן אלימלך
Guest
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
בית"ר ירושלים נגד מכבי פתח תקווה לצפייה ישירה, בית"ר ירושלים נגד מכבי פתח תקווה שידור חי, מכבי פתח תקווה נגד בית"ר ירושלים שידור ישיר, בית"ר ירושלים נגד מכבי פתח תקווה לצפייה ישירה - תקציר המשחק: ביתר ירושלים מיירון ג'ורג' מתח את המפשעה וייעדר מהמשחק הביתי של בית"ר ירושלים נגד מכבי פתח תקוה מחר שבת גם ירדן שועה נטש את האימון לקראת סיומו בגלל כאבים בברך, אך במועדון מקווים כי יהיה כשיר למחר. דן עזריה, בן ביטון ודור מיכה הפצועים ייעדרו גם הם. אדי גוטליב ואורי דהן ימשיכו לקבל קרדיט במרכז ההגנה, בקישור יפתחו שניים מבין הארבעה: איסמעילה סורו, אופיר קריאף, יובל אשכנזי וטרזייה תומא. לפניהם ימשיך עדי יונה השלב החשוב הוא ללמוד אותו וליישם אותו. אתה יכול לקרוא חמישה ספרים לשיפור עצמי, ליישם אותם ותהיה טוב יותר מרוב הקוראים. מפתח חשוב המפתח לקריאת ספרים הוא לא רק לקרוא אותם ולספר לאנשים כמה עמודים אתה קורא. זה קשור לכמה אתה מבין ומיישם את זה בחייך. אתה לא צריך ליישם הכל ממה שאתה קורא, אבל יש משהו שאתה יכול ללמוד וליישם כדי להפוך לבן אדם טוב יותר, נכון? המפתח הוא לא לגמרי על הספר, אלא איך אתה לומד אותו ומיישם אותו בחיי היומיום שלך. אז הנה איך אני לומד ספרים במקום לקרוא אותם. אם אני מנסה למצוא את ההערות שלי במחברת שלי, ייקח לי קצת זמן ואנרגיה למצוא את הספר שלי, במקום לראות את ההערות בספר שקראתי. אז אני נמנע מכך רק על ידי ביצוע סימון או שורה על פסקאות או משפטים מעולים. ספורט 3 ישיר הצעיר. בבית"ר מתכוונים להתחזק בשלושה שחקנים בחלון - בלם, שחקן התקפה ועוד מגן או קשר, בהתאם לאופציות בשוק. בשלב הזה במועדון מתמקדים בצירוף בלם זר.