בי בי טרמפולינה

הילית111

New member
בי בי טרמפולינה

היי לכולם הפיצי שלי בן 10 חודשים כבר מתישב לי בטרמפולינה (שכידוע היא לא מיועדת לישיבה אלא לחצי שכיבה כזו) מטפס עליה... מחזיק אותה ונעמד על הברכיים. כל זה אומר שהגיע הזמן להיפטר ממנה... אומנם הוא זוחל בצורה של התמרחות על הרצפה עומד על ארבע אבל לא מתקדם עדיין... ועוד לא יושב ל(אמרו לי קודם זחילה לע ארבע אחכ ישיבה) הטרמפולינה כבר לא בטיחותית לדעתי. ולא מתאימה (חרש עליה מספיק זו הטרמפולינה של האקוריום) הוא רוב הזמן על משטח פעילות אבל אני רוצה לקנות לו גם את ספת פו הדוב. שמעתי שהספה הזו נמכרת במבעים מפעם לפעם מישהי יודעת איפה זול לקנות אותה? איפה יש מבצעים לספה הזו? ובכלל כדאי לקנות אותה? אמרו לי שכשהוא יעמוד וילך לא יעניין אותו הספה בכלל בכלל. אשמח לתובנות יוןם מקסים

schlomitsmile

Member
מנהל
אם אנחנו מתכוונות לאותה ספה אני יכולה לספר לך, שהגדול שלי אהב אותה גם בגיל 4 (שנים). אחרי שהזדקנה, חיפשנו חדשה לאחים הקטנים שלו, ולא מצאנו.

schlomitsmile

Member
מנהל
הנה קישור לספה שהתכוונתי אצלנו היתה עליה תמונה של פו הדוב, אז קראנו לה ספפו ../images/Emo13.gif

מכיוון שאחרים ענו לך...אתפנה להתעסק בזוטות:

אולי די להשתמש בלשון נקבה בפורום אבות ? ולענייננו - הספה הזאת זו אחת ההמצאות הטובות ביותר. הוא מבסוט ממנה עד השמיים. ממולץ בחום. פשוט תפתחי עיתונים עם מודעות של מבצעי ילדים ותינוקות ותעקבי.

למעלה