בכוח או במוח?

elior15

New member
בכוח או במוח?

שלום טוב אז ככה שמי אליאור אני בן 16 לחיי ואני בבעיה אפשר להגיד דיי גדולה! אני חיי עם אמא שלי ואח שלי אח שלי התחתן והוא נשוי עם שלושה ילדים. הם גרים קמעט 4 שנים אצלנו בבית. בהתחלה הכל היה יפה והכל היה נחמד וכיף אבל לאט לאט למדנו להכיר אחד את השני והתברר לי שגיסתי היא אישה דיי שמועממת חסרת חיים שואהבת לארוס ולפגוע באנשים דרך זה שהיא מגלה סודות ועושה כל מיני דברים לא טובים. בעלה (אח שלי) הוא רב הייתה הרבה מאוד וגם עם אמא שלי. בכל מקרה הנה הבעיה שלי אז ככה יום שבת עלה לדיון הבעיה שהם צרכים לעזוב את הבית לקום ולצאת לחפש דירה לשכור לקנות מה שהם רוצים אבל התברר שזה לא ממש מה שאח שלי רוצה הוא רוצה לקנות את הבית לפתוח עוד שתי חדרים להרחיב ולפתוח מרפסת בבית שלנו בבית של אמא שלי הוא לא רוצה לקחת משכנתה לקנות בית והוא לא רוצה לשכור למרות שאישתו מאוד רוצה. בכל מקרה אמא שלי אמרה לו שהוא חייב לעזוב והוא אמר שהם היא רוצה שהוא יעזוב אז רק בכוח הוא יעזוב זאת אומרת שהוא ילך לבית משפט וידרוש את הבית הוא ירצה שהבית יהיה על שמו. הוא לא רוצה לעזוב ולא מוכן לשכול שום אפשרות של בית אישי הוא לא מבין שאמא שלי רוצה לחיות בשקט בכל מקרה אמא שלי לא יודעת מה לעשות היא ממש בדילמה האם ללכת לתבוע את הבן שלה ולהוציא אותו מהבית בכוח ואז הוא ירצה לנקום ולא יקר בה וזה יפגע בה מאוד. היא ממש בדילמה יש ממש מתח בבית אי אפשר לעשות כלום לכן רציתי להתיעץ איתכם מה עושים במצב כזה האם ללכת למשפט מה לעשות? תודה לכל הנחמדים שיענו לי אני ממש מעריך את זה

ח ד

New member
אהלן אליאור....

אליאור יקר, אתה בהחלט מתאר מצב קשה ואני אעזור לך עד כמה שאני רק יודע ויכול ורשאי. רק הייתי רוצה שתדע, שהפורום הזה לא נועד לנערים בגילך. פתחנו אותו עבור מבוגרים שמחפשים לדבר עם מבוגרים אחרים (כלומר מעל גיל 18). לכן, ההתייחסות שלי לפניה שלך תהיה במסר אישי שתקבל ממני עוד מעט. אני גם מבקש מכל שאר חברי הפורום שרוצים להגיב, לייעץ או לעזור לאליאור לעשות זאת ברמה האישית. אליאור - תעקוב אחרי המסרים האישיים שלך. בקרוב תמצא שם הודעה ממני.

ח ד

New member
ממש אין על מה

חבוב, ממש אין על מה לבקש סליחה. זה מאוד טבעי בעיני שפנית. אתה יכול לגשת לקרוא את המסר האישי שלי, הוא כבר אצלך בתא הדואר.

למעלה