בכוכבו של הנסיך הקטן

בכוכבו של הנסיך הקטן

הרבה זמן חיכיתי לפורום כזה . מאד חסר לי מעגל כזה. אני רוצת להציג את עצמי. אני בת 43 נשואה בשנית. מנישואיי הראשונים יש לי שני ילדים בני 17-14 ומנישואי השניים שני ילדים בני 5 ו2 .לבעלי שני בנים בני 17-ו 14. אנחנו יחד כבר 7 שנים והקשרים המשפחתיים עברו כל מיני שלבים: הראשון: האידאלי. בו אנו מנסים להיות הורים נפלאים (בעיקר אם אנו עדין לא נשואים) לילדינו ולילדי אהובנו. שלב שני: התפכחות. עברו כך וכך שנים והנה מתגלה האמת: אני אוהבת מאד את ילדיי. אני מתה על בעלי.הילדים שלו הם לא כוס התה שלי. שלב שלישי : לחיות עם מה שיש. הם נשארים איתנו בקונסטילציה זו או אחרת. אני רואה את המצב כך : הדימוי הקרוב ביותר הוא הר הגעש הקטן בכוכבו של הנסיך הקטן. משהו שאם לא מטפלים בו הוא עלול להיות מסוכן. יחד עם זאת משהו שתמיד רוחש מתחת לפני השטח וגורם לאי שקט מתמיד. אני לא מצפה לאהבה גדולה יותר מזו שאני מסוגלת להעניק. אני מצפה מעצמי להגינות והוגנות ביחס אליהם. אני קוראת לזה : הורות הוגנת. הם יודעים שאפשר לסמוך עלי. הם יודעים שהם לא יזכו לאהבתי. קשה אבל הוגן.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קשה אבל הוגן.....סיכום מעניין ואולי שווה ללמוד ממך. בהצלחה ענקית

מוטו

אני חייבת להגיד לך שהמוטו שלך מאד מוצא חן בעיני .הוא מתמצת דברים שאמרתי לא פעם(תני לתבונתך להנהל...)

ע י ן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בטוחה שיהיה לנו הרבה מה ללמוד ממך... ..." משהו שאם לא מטפלים בו הוא עלול להיות מסוכן..."- מסכימה עם כל מילה. ולכן אנו פה ...למנוע כמה שאפשר סכנות וטעויות ולטפל . שהות נעימה לך ...סביב השעון

blonda3

New member
וואוו.....סביב ה....

הם יודעים שהם לא יזכו לאהבתך......
משפט כזה עוד לא שמעתי.
האמנם?
למה?
נשמע לי נורא קשה.
אולי בכל זאת יש סיכוי לקצת

למעלה