בכורה של "יום אחד איתך"

תפתחו רדיו י-ם! גם שם מקום ראשון!!!

יוסי מתראיין עכשיו! כל הכבודדדד מקום ראשון!!!!!!!

moranush86

New member
לא אתם לא מבינים זה הזוי...

גם מקום 1 ברדיו י-ם, גם בקול רגע, עשו הפתעה בגודל החיים ליוסי בריח מנטה וגם שידרו חלקים מהקליפ... בוא נגיד שהתחלתי את השבוע שלי על רגל ימין.........

ניר86

New member
איזה ענק היה ריח מנטה...

היתה אחלה צוכנית ויוסי היה ענק כמו תמיד היה גם בכורה לשיר החדש שלו וגם הביאו לו הפתעה את האחים שלו לתכנית והראו גם חלקים מהקליפ "פס ליום אחד" בקיצור היתה תוכנית מהממת ויוסי ענק מתמיד אוהבים אותךךךךךך

היה נחמד ביותר

והעטיפה הזאתי שהראו זה לא הדיסק החדש אני מקווה.. כי קודם כל אין עטיפה אחורית,שנית התמונה די ישנה,ואם העטיפה שנה שעברה היתה מאוד מושקעת בשביל אלבום ראשון אז האלבום השני כמובן לא יהיה מעפן סלחו לי

ניר86

New member
זה סתם בשביל התוכנית הם עשו את זה

אל תילחצי לא תהיה עטיפה עלובה לדיסק זה סתם בשביל להציג אותו ולהגיד שיש דיסק חדש ראו שזה היה דיסק מעפן

ניר86

New member
אז את טועה...

כי מה שהראו בתוכנית היה דיסק מכוער אני לא מדבר על התמונה עצמה הביאו לשם כאילו איזה קופסא ישנה של דיסק כזאת מסריחה ובלי עטיפה אחורית ככה לא יראה הדיסק.!!!!

i D a N 16

New member
ראיתי את הרוב../images/Emo13.gif

מהחלק שהביאו ליוסי את אחיו,וגם את השיר כמובן. היה עוד משהו מעניין שפספסתי? ובקשר לאריזה המפורסמת-אין לי מושג על מה אתם מדברים,לא ראיתי אותה. אבל אני מאמין שתהיה אריזה יפה ומושקעת,רואים שיוסי משקיע בתדמית הויזואלית,ראינו את זה באתר המעוצב והמושקע,בדיסק הראשון והיפה מאוד,וגם יוסי עצמו שתמיד דואג להראות טיפ טופ

orianush

New member
אוווווף לא ראיתי!!! הייתי בים המלח

ובערב ישבנו כולם בלובי ולא ראיתי!!!!! האמת שגם לא ידעתי שהוא יהיה.. אם הייתי יודעת הייתי עולה לראות.. אווווף! יהיה את זה שוב???

teila0

New member
../images/Emo7.gifאוףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo7.gif

איזה עצבים שחכתי מזה לגמרי אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא רוצה תמיד שיש משהו אני לא רואה אוףףףףףףףףף........ יש למישהו מושג חוץ מיום שישי הבא מתי יש שידור חוזר????????. אוף איזה חרא גם לא רדיו ירושלים שמעתי וגם לא ערוץ 33 אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

moranush86

New member
חבר'ה אל דאגה יהיה שידור חוזר

ביום שישי בערב אחרי "שישי בגאון"

teila0

New member
../images/Emo10.gif

זה לא עוזר לי אני יהיה באילתת ואני לא חושבת שאני יראה את זה אוףףףףףףף כולי מבואסת רצח........

התגובה שלי:

טוב, אז שידור חוזר בערוץ אחד, ואיזה שיר מושלם זה "יום אחד איתך" נכון?!! אגב, מרגול הזאת, אני חולה עליה!!!!! ערסית חמודה, ושלווה ברטי הדרמטית הזאת, הרגה אותי מצחוק, אבל כשהיא דיברה על נעמי שמר עברה בי צמרמורת... בכל מקרה, אין לכם מה לדאוג, העטיפה של האלבום הולכת להיות פצצה! מה שראיתם בטלוויזיה זו תמונה באיכות לא משהו, ולכן זה לא נראה לכם טוב, אבל, אל תשכחו שיוסי שלנו פרפקציניסט, גם כמו שעידן אמר, דאג שהדיסק יצא בננננננננננזונה. ואגב! אל תשכחו שיש חוברת בפנים..והיא לפי מה ששמעתי נראית מצויין! אזזזזז יום שלישי..תתכוננו, ממש בקרוב! זה מגיעעעע :)

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אריאל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ביום שלישי הדי

דיסק יוצא לחנויות

למעלה