בכי ביציאה מהאמבטיה

טליליה

New member
בכי ביציאה מהאמבטיה

הבת שלי בת שלושה וחצי חודשים ועד לפני כשבוע היא נהנתה מאוד מהאמבטיה. לאחרונה היא צורחת כשאנחנו מוציאים אותה מהאמבטיה. אנחנו מחממים את האמבטיה וניסינו אפילו לעשות את האמבטיה על מתקן בחדר המחומם שלה. מה עושים??????
 

odeia

New member
אני נהגתי לשים את המגבת עלי, על בית

החזה והוצאתי את הילדה ישר למגבת וישר עטפתי אותה וכהה נמנענו מבכי, כי גם היתה הבעיה של עירום ובכי בעקבותיו. הייתי מפשיטה את הילדה על חיתול בד ומכניסה אותה למים יחד איתו, ומוציאה אותה ישירות למגבת שהיתה מונחת עלי.
 
אולי היא פשוט לא רוצה לצאת מהמים?

וזו הדרך שלה להגיד את זה... אצלינו יש מחאה תמיד כשיוצאים מהאבטיה.
 
קודם כל אנחנו מתרחצות ביחד תמיד

אני מחחמת בויילר לשתינו ואנחנו ממלאות אמבטיה ולפני שנכנסים אני שמה את המגבת על התנור (רדיאטור לחימום מלא ונחמד). כאשר מוציאים אותה היא אכן לא מרוצה (מדובר בילדה בת 9 חודשים כבר) ומיד עוטפים במגבת החמה ואז כייף לה והיא מחכה בסבלנות שעד שמתלבשים. אולי תנסי לחמם את המגבת לפני שעוטפים אותה. בהצלחה.
 

תפוח עץ

New member
אצל חברים הפתרון היה ...

חברים שלנו סבלו מאותה בעיה. יום אחד האמא קיבלה עיצה שפשוט עבדה. חמממה את החדר טוב טוב. קנתה מגבת ענקית עבה ורכה. הוציאה את הילדה לתוך המגבת וציק צק אחרי הניגוב השאירה אותה ערומה. בנוסף הם קנו מובייל (עם מראה ורשרשנים) שנתלה מעל השידה והילדה היתה מהופנטת מהמראות. הבכי אחרי מקלחת לאט לאט נעלם. לפעמים בגיל הזה אפשר להסיח את דעתם עם רעשן ושירים. בהצלחה.
 
זה קורה, שהם עוברים כל מיני שינויים

וזה פשוט עניין של זמן עד שזה עובר...לא ברור מה גורם לזה. בכל אופן, אם תגישו מיד מוצץ/ציצ/מה שמרגיע אותה, הבכי יתקצר עם הזמן.
 
למעלה