הבת שלי בת שלושה וחצי חודשים ועד לפני כשבוע היא נהנתה מאוד מהאמבטיה. לאחרונה היא צורחת כשאנחנו מוציאים אותה מהאמבטיה. אנחנו מחממים את האמבטיה וניסינו אפילו לעשות את האמבטיה על מתקן בחדר המחומם שלה. מה עושים??????
החזה והוצאתי את הילדה ישר למגבת וישר עטפתי אותה וכהה נמנענו מבכי, כי גם היתה הבעיה של עירום ובכי בעקבותיו. הייתי מפשיטה את הילדה על חיתול בד ומכניסה אותה למים יחד איתו, ומוציאה אותה ישירות למגבת שהיתה מונחת עלי.
אני מחחמת בויילר לשתינו ואנחנו ממלאות אמבטיה ולפני שנכנסים אני שמה את המגבת על התנור (רדיאטור לחימום מלא ונחמד). כאשר מוציאים אותה היא אכן לא מרוצה (מדובר בילדה בת 9 חודשים כבר) ומיד עוטפים במגבת החמה ואז כייף לה והיא מחכה בסבלנות שעד שמתלבשים. אולי תנסי לחמם את המגבת לפני שעוטפים אותה. בהצלחה.
חברים שלנו סבלו מאותה בעיה. יום אחד האמא קיבלה עיצה שפשוט עבדה. חמממה את החדר טוב טוב. קנתה מגבת ענקית עבה ורכה. הוציאה את הילדה לתוך המגבת וציק צק אחרי הניגוב השאירה אותה ערומה. בנוסף הם קנו מובייל (עם מראה ורשרשנים) שנתלה מעל השידה והילדה היתה מהופנטת מהמראות. הבכי אחרי מקלחת לאט לאט נעלם. לפעמים בגיל הזה אפשר להסיח את דעתם עם רעשן ושירים. בהצלחה.