בכי בנסיעה ברכב

liro26

New member
בכי בנסיעה ברכב

יש לי ילדה בת 3.5 חודשים, לאחרונה קרה מספר פעמים שבזמן נסיעתנו ברכב היא מתחילה לצרוח בהיסטריה ולא ניתן להרגיע אותה גם לא ע"י עצירת הרכב, אך בשניה שאני מוציאה אותה מהכיסא ברכב היא משתתקת וכשאני מחזירה אותה היא שוב צורחת עד שאני עוצרת שוב. ניסיתי גם לא לעצור ולתת לה לבכות וגם אז היא לא מתייאשת ובוכה עד שמוציאים אותה מהכיסא. הדבר קורה גם בנסיעה מעט אחרי ארוחה וגם בנסיעה לאחר שעתיים מסיום הארוחה ברצוני לציין שהיא גם סובלת מריפלוקס ויונקת הנקה מלאה 1. האם יש קשר בין הבכי לריפלוקס? 2. מה עלי לעשות האם לא לסוע אותה? האם לעצור כל פעם שצורחת (הדבר גורם שנסיעה של 10 דקות תימשך מעל שעה)? 3. מדוע רק לפעמים היא בוכה? 4. האם זוהי תופעה נפוצה? מתי היא עוברת?

בכי בזמן נסיעה

כל מה שאני יכולה להגיד זה שאת בחברה טובה , יש מספר רב של תינוקות שנסיעה ברכב מכניסה אותם להיסטריה. אין לי תשובה מדעית לתופעה , ניתן רק לשער שמשהו מפריע להם. המשהו יכול ליהות חימום יתר בתוך המתקן, או בחילות עקב התנוחה ההפוכה מכיוון הנסיעה, כפי שקורה גם אצל הרבה מבוגרים, או חוסר היכולת של התינוק לראת את פני ההורה. מאחר ואין לי תשובה , עליך לבדוק כל אחת מהאפשרויות.תנסי לא להלביש את התינוקת שכבות רבות, לבדוק אם גם בנסיעת ערב לילה היא מגיבה באותה צורה, לנסות להושיב מישהו במושב לידה כך שהיא תוכל לראות פנים מוכרים. בכל אופן נסיעה עם תינוק צורח היא נסיעה לא בטיחותית ואני מתקשה למצוא נסיבות יותר מוציאים את הנהג משלבתו מאשר בכי התינוק כך ש... זהירות. בכבוד דר' מילה ברק

liro26

New member
בכי בזמן נסיעה

הבכי הוא גם בלילה וגם כשמישהו יושב על ידה בתחילה נראה שמשהו מציק לה ואז היא מתחילה לצרוח מדוע צריך להושיב ילד הפוך לכיוון הנסיעה? האם ניתן להושיב עם כיוון הנסיעה? מספר פעמים כשהושבתי אותה עליי עם כיוון הנסיעה היא נרגעה

אצלינו בול אותו הדבר!../images/Emo7.gif

כזה סיוט. אני ממש משתדלת לא לצאת איתו מהבית אם לא חיבים. לפעמים הוא בסדר אבל - ולאחרונה יותר ויותר - הוא פשוט בוכה בהסטריה מוחלטת ולא עוזר כלום. נרגע ברגע שיוצאים וגם הוא מוכן לשבת עלי במושב הקדמי. אם אני יושבת לידו כשאבא נוהג הוא פשוט מסתכל עלי ובוכה בכי מר. ליבי נשבר
שוקלת לקנות כסא חדש ולהושיב אותו עם כיוון הנסיעה. לא נראה לי שעם הסל קל אפשר. יעל

אנדראה

New member
תשובה

להסתובב איתם בבית בתנוחת עירסול, כמה שיותר. חוץ מזה, האם הם יושבים טוב בסל-קל?

הוא יושב טוב בסלקל

ובבית הוא די מבסוט בטרמפולינה. אני פשוט אחכה שהוא יגדל קצת או אתעקש לנסוע רק בטרנטה שלי שבה הוא מגיב פחות חזק מאשר בחללית של אבא.
זה הרי לא ימשך לנצח?

למעלה