בכי וצחוק

ענתי44

New member
בכי וצחוק

היום בבוקר אמא קצת התאוששה, הווה אומר, הגיבה לאחי ואליי אבל היתה לה תגובה שהדאיגה אותי היא צחקה ובכתה ביחד ולא תמיד מהסיבה הנכונה. האם מישהו שמע על זה? אחר הצהריים היא כבר די שקעה בעולמה.

zs1957

New member
מה שלום אמא?

היי ענתי, ראיתי אנשים בריאים צוחקים ובוכים יחד.אנני יודעת להסביר את התופעה. העיקר שאמא מתקשרת אתכם. זוהי דרך התיקשורת שלה עם ילדיה. האם יש הטבה במצבה? הא היא אוכלת? מה אומרים הרופאים? מקווה לשמוע בשורות טובות. יום טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
המצב אותו דבר

היא בקושי אוכלת. זה קרב מר על כל ביס. התקשורת איתנו חלקית מאוד ולא כל הזמן. הרופאים לא אומרים כלום. ממשיכים לתת אנטיביוטיקה, ואני מאמינה שבקרוב מאוד שוב נלך הביתה.

zs1957

New member
רפואה שלמה לאמא

היי ענתי, שיהיה לך הרבה כח להתמודד עם מחלתה של אמא. תחזיקי מעמד. אנחו פה מתפללים לשלומה של אמא . עומדים לרשוך בכל עת. זהבה שחם

שריוש2

New member
שמחה שאמך מתחילה להתאושש!

אין לי ממש הסבר לתופעה הזו.. שמחתי לקרוא שאנך מתחילה להתאושש ושתקשרה איתך ועם אחיה. אני חושבת שזה סימן טוב! מקוה שתתאושש מהר ומחזקת אותך!

דלי24

New member
בוקר טוב!

ענתי, התופעה של צחוק ובכי לסירוגין, בלי התאמה לנסיבות, היא תופעה מוכרת בחולים אחרי מאורע מוחי חוזר ופגיעה בשני צידי המוח, בדמנציה על רקע וסקולרי וכן במחלות נוירולוגיות מסויימות אחרות (אני לא בטוחה עד כמה נפוץ באופן ספציפי באלצהיימר "טהור" - צריכה לבדוק). קוראים לזה "תסמונת פסאודובולברית" וזה הולך עם הפרעות בבליעה ובדיבור. גם עם זה אנחנו צריכים להתמודד.... בברכת יום נעים

ענתי44

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

לאמא היה אירוע מוחי לפני שנה וחצי , אלצהיימר ואפילפסיה.האירוע שהלחיץ אותי אירע רק פעם אחת בלבד אתמול. ויש לה כבר חודש + הפרעות בבליעה והיא כמעט לא מדברת.אבל כשהיא מדברת, למעט צרידות היא מדברת ברור ולעניין.

למעלה