בכי יותר מהרגיל.

star1977

New member
בכי יותר מהרגיל.

בני בן חודשיים וחצי. יונק הנקה מלאה מלבד בקבוק אחד ביום של חלב שאוב או סימילק ע"מ שאוכל לישון עוד מספר שעות. לאחרונה במהלך היום כשהוא יונק זה כרוך בסבל מצידו ומצידי. הוא יונק מספר דקות קצר מצד אחד או משני הצדדים. המידה ואינו רוצה יותר הוא מתחיל לצרוח. בעבר כשלא היה רוצה לינוק יותר הוא היה סוגר את פיו וכך הייתי מבינה אך הפעם הוא לוקח את השד לוקח שתי לגימות וצורח וכן הלאה. אני מבינה שכבר הוא בגלי שכנראה הוא יודע כיצד לינוק ולא זקוק ליותר ממספר דקות על מנת לשאוב את הכמות שצריך ואכן לרוב הוא שבע 3-6.5 שעות אחרי הארוחה הקצרה, נותן שתן וצואה כרגיל, חייכן ומשחק אבל מה פשר השינוי הזה בהתנהגות? הוא אינו תינוק בכיין בדרך כלל ופתאום הוא מגיע למצבים של צרחות ממש מבהילות. הצרחות הללו גם מופיעות בזמן שהוא מאד עייף ונלחם עם השינה. בעבר אם היה עייף היה נרדם כמעט בקלות בשכיבה על הברכיים שלי תוך כדי השענות על כרית או במיטה. במספר הימים האחרונים הוא נלחם בשינה תוך כדי שריטה עם ציפורניו בי ובעצמו, יניקה מטורפת של מוצץ וביניהם צרחות עד השמיים עד אשר נרדם ולאחר מכן במהלך היום ישן מעט במיטה עם התעורריות קצרות שמרדימות אותו בחזרה ע"י ליטוף ומוצץ ובלילה ישן תוך כדי התעוררות אחת או שתיים לאוכל. למה זה קורה פתאום? מה השוני הפתאומי הזה? האם זה העניין הגדול יותר בסביבה שלו והרצון להמשיך לשחק או שאולי זה סימן למשהו שמפריע לו? עליי לציין כי לאחרונה התחלתי לקחת גלולות של FEMULAN שלא אמורות להשפיע עליו אבל אולי הן עושות אותו יותר עצבני? האם לגשת עימו לרופא? מישהו יכול להתת לי עצה? תודה.

לילך שי

New member
גלולות FEMULAN לעיתים יכולות

להוריד את כמות החלב וייתכן שזו הסיבה שמתחיל לבכות אחרי מספר מציצות.

star1977

New member
עליה במשקל

עד עכשיו מצויינת נולד 3460 ושקל לפני שבועיים 5430 והוא בן חודשיים וחצי

סטאר....

יכול להיות שזה קפיצת גדילה. תבררי בפורום הנקה פה בתפוז יש שם ממוחיות . או שזה בגלל גזים.

למעלה