בכי לפני שנת לילה

bell_nor

New member
בכי לפני שנת לילה

הי לכם יש לנו טכס שינה כל ערב: אמבטיה, אוכל (בקבוק) ולמיטה, עד לפני שבוע בערך זה עבד יפה ועכשיו אני לא מצליחה להרדים אותה, היא בוכה ובוכה ולא ברור לי למה, חשבתי שכואב לה משהן או שהיא לא רוצה לישון אבל היא מתה לישון (העיניים נעצמות לה) ולא כואב לה כלום כי כשלוקחים אותה על הידיים היא רגועה יש למישהו רעיון מה קורה לנובה שלי אגב היא בת 4 חודשים מחר מתוסכלת לראות אותה כך- מאמא של נובה

יונית ש

New member
אולי היא פשוט מתחילה להבין יותר

שהיום נגמר וצריכים לישון והיא רוצה את אמא. עד היום הבת שלי לא נרדמת לבד במיטה. (היא בת כמעט 10 חודשים). וככל שהם גדלים ההבנה גדלה וכל אירוע פשוט הופך למורכב. כך שיש בידך שתי ברירות או לתת לה את החום שהיא זקוקה ולהרדים על ידי חיבוק או ליטופים. או להילחם בה שתמשיך להרדם לבד. בכל מה שתבחרי בהצלחה

אמא של נובה - אני בחרתי בדרך

הראשונה מבין השתים שיונית הציעה. אם זה מה ששגיא זקוק לו, זה מה שהוא יקבל (למרות, שאתמול הוא לא רצה להרדם על הידים, אלא רק במיטה שלו. גם זה קורה לנו). וד"א - שגיא בן 5 חודשים, והוא אוהב להרדם ככה גם בבקרים.

bell_nor

New member
אין לי בעיה להרדים על הידיים אלא ש

גם על הידיים היא לא מוכנה להרדם, ברגע שמניחים אותה בתנוחת שכיבה היא מתחילה לבכות אגב לירון (בעלי) קרא שזה הגיל שהם קצת מתחילים להבין ולפחד ומשהו שלא קשור- סיגל את עובדת?

אולי נפתח חברת היי-טק (נחשוב על

משהו) וחלק מהאמהות יהיו מטפלות? ככה גם ניצור מקומות עבודה וגם נפתור את עניין המעון/מטפלת.

bell_nor

New member
שאלתי את האחות בטיפת חלב והיא טוענת

שהילדה לא מצליחה להרדים את עצמה כשהיא מתעיפת ולכן הפתרון שלה הוא- להוסיף כפית קונפלור למנה שלפני השינה, לדבריה זה יגרום לה כבדות קלה בקיבה וכך תרדם. קצת היה לי קשה לקבל את זה אבל אנסה בכל זאת ממחר כפית קונפלור ונראה מה יקרה מעבר לזה היא בהחלט רוצה עוד קצת בידיים, שלשום נרדמה בידיים תחת הטלויזיה אחרי ששעה שלמה אם לא יותר ניסיתי להרדימה בתוך המיטה והייתי לידה כל הזמן, ואתמול לא ויתרתי הייתי לידה במיטה ונגעתי בה ודיברתי איתה עד שנרדמה, היא קצת בכתה, קצת יללה ואח"כ נרדמה, לקח לי שעה שלמה ולסיגל ההיטקית- גל הפיטורין פגע גם בך אני מבינה (אני אישית לא מהי טק אבל חברי כן וחלקם מפוטרים ועדין אין להם עבודה) מאמא של נובה

odeia

New member
בגיל 4 חודשים אני הייתי מוותרת על

קורנפלור והולכת קודם לבדוק אוזניים, אולי יש נוזלים והם לוחצים על האוזניים ולכן לא מוכנים לישון במאוזן. תבדקי איך היא נרדמת עם ראש מוגבה, עם עגלה או משהו כדומה או אפילו בידיים אבל המצב לא מאוזן לחלוטין. תבדקי איך היא אוכלת ושותה? שווה בדיקת אוזניים אצל רופא ילדים או מומחה לאוזניים של ילדים.

bell_nor

New member
אין בעית אוזניים, היא ישנה באותה

תנוחה גם ביום ולא בוכה

limori

New member
יכול להיות שהיא מאד מאד עייפה

אני ממליצה לך להקדים את כל הטקס של ההשכבה חצי שעה מוקדם יותר ולבדוק האם היא גם בוכה. גם רואי בן כמעט 5 בימים האחרונים התחיל לבכות וליילל דבר שמאד לא אופיני לו הקדמנו את טקס ההשכבה אמבטיה ארוחת ערב צחצוח וכו...חצי שעה קודם והפלא ופלא הילד הפסיק לבכות. אנחנו מתחילים בשעה 6:30 כשבשבע רואי עם עיניים עצומות במיטה. בהצלחה לימור

bell_nor

New member
חייבת לספר לכם!

היום נובה לא בכתה כלל, עשינו אמטיה ואוכל מוקדם יחסית לא חיכיתי לשעה שצריכה לאכול(היא אוכלת כל 4 שעות), ניסינו את שיטת הקונפלןר וזה עבד, עכשיו לך תדע אם זה בגלל העייפות הכבדה או הקונפלור כמו שהוצע לי בטיפת חלב מכל מקום עכשיו היא ישנה, מתוקה ,מקסימה, מדהימה טוב די לילה טוב לכם :)

כמה טיפים שעובדים אצלנו...

ליה בת 8 חודשים ואם היא לא נרדמת על הציצי בלילה היא מתחילה לבכות ונלחמת בשינה (למרות שהיא הרוסה מעייפות). על הידיים היא ממש לא נרדמת וברוב המקרים היא רוצה שרק אני ארדים אותה (וזה מתיש). תנסי לשים את נובה (דרך אגב, זה שם מאוד יפה. האם יש לו משמעות?) במיטה על הבטן ותטפחי לה קלות על הגב - בין השכמות בקצב אחיד. זה מאוד מרגיע אותם. אם בגב זה לא עובד, תנסי לטפוח לה על הישבן קלות. אני מבטיחה לך שזה עובד. ליה גם אוהבת להרגיש אותי, אז אני משתדלת לרכון מעליה (זה לא פשוט ולא מועיל לגב...). אני מציעה גם שאבא של נובה יהיה מעורב בהרדמות הלילה, אחרת זה יתנקם בך מאוחר יותר, כשהיא תרצה רק אותך! ולא תהיה מוכנה שאבא שלה ירדים אותה. בבהצלחה.

למעלה