בכי שחונק...

בכי שחונק...

בכי שחונק .. אני לא יודעת.. לא יודעת למה זה כזה קשה לי... אין לי מושג.. אני יודעת שיש כל כך הרבה כאב בתקופה האחרונה.. אבל הכאב הזה קרע אותי .. ודווקא לי שזה לא אמור היה ליקרות , אני שראיתי בחיי דברים קשים שני לא חושבת שמישהו פה מסוגל לתאר בדמיונו... אופיר רחום.. רצחו אותך , מעשה של חיות נבלות אין לי מושג ממה הם עשויים הרוצחים שלך... ילד יפה.. טהור , תמים , עולל ... איך???? אני כל הזמן חושבת .. מה היתי עושה לבחורה הזו שכינתה עצמה ``סאלי`` ,אני הייתי מסוגלת לעשות לה דברים... רק שאלוהים יישמור.. אח... אופיר לא יכול היה למנוע את זה.. הוא האמין , וזה לדעתי צורך בסיסי של כל אדם.. קל וחומר ילד.. כולנו מאמינים , או לפחות רוצים להאמין.. מרוב שאנחנו רוצים שיהיה לנו טוב.. מאמינים... והילד הטהור הזה.. גם הוא האמין ... הוא טעה.. אז??מה??? אסור להאמין ???? אין לי מושג מה צריך לעשות.. אני חייבת להעביר את הכאב שלי.... חייבת.. אופיר - אתה עכשיו מלאך טהור ולבן בשמיים נשמה טהורה שכל חטאה היה , הרצון להאמין , הרצון לעולם טוב יותר , וכעת מלאך אתה בעולם שכולו טוב.. מלאך טהור - מלאך האל אתה .. יהי זכרך ברוך מלאך .....

sanlee

New member
צריך להאמין

צריך להאמין

כן אבל לערבים בשום פנים ואופן העיניין בדוק ב 100% לצערי הרב חייו של אופיר ניקטפו בגלל שהוא האמין להם. חבל שלא היא מי שיכוון אותו, ויזהיר אותו מפני בוגדנותם של אנשים אלו . לא סתם חצי מהם משתפים.בכל הזדמנות הם ירצו לחסל יהודי .הרי אופיר לא עשה להם כל רע אני בטוח בכך גם שלא היכרתי אותו.וזאת ההוחכה לבוגדנותם של חיות האדם האלה.

אלוני.

New member
הצ`אטים

הינם מקום לא חביב וכדאי מאד להמנע ממסירת כל פרט מזהה, לעולם לא תדע מאיפה תבוא המכה. לפני כחודשיים נעצר רב סרן בצה``ל שאנס נער כבן שבע עשרה שהכיר בצ`אטים. שוב, גם כאן יש הרבה סיפורים מסביב, ההנחה שלך שהוא ידע שמדובר בערבים אינה נכונה לדעתי. הנער הלך בעקבות ליבו אל מותו, הוא עשה מה שרבים אחרים בגילו ובמקומו היו עושים . סיפור עצוב.

sanlee

New member
אלוני זה תלוי רק בנו

אתה צודק אבל רק בדבר אחד , הצטים הם ``,בעייתיים`` אך אם מבוגר יכוון את הנוער ויזהיר אותו מפני הסכנות הטמונות יתכן והדבר ימנע בעתיד. לגבי הנחתי שהו ידע שמדובר בערבים לא תלושה מהמציאות ואולי דווקה מכיוון שמדובר בערביה הפיתוי היה גדול . נ.ב לא קיבלתי ממך תשובה מה אתה עושה אם המסית squall100

אלוני.

New member
לא רק

בגיל ההוא יש רעיונות מוזרים וגישה כללית שבה למבוגרים אין מקום בה, וכאשר מדובר ברגשות ובהורמונים שום דבר לא ישכנע. אינטואיטיבית נראה לי שהוא לא ידע שמדובר בערבייה . וכדאי שכל מי שנמצא בצ`אטים ימנע ממסירת פרטים אמיתיים, זה מיותר ולא מוסיף בריאות לאף אחד. אזהרה ברוח זו כתובה בכניסה לצ`אטים. לגבי הכתיבה כאן , יש דברים שהיה כדאי לכולם להוריד בהם פרופיל ולהמנע מהם. אני פועל להשאיר את הפורום הזה ברמה נורמלית שתאפשר לאנשים לכתוב את דעותיהם בצורה תרבותית עד כמה שניתן, אחת לכמה זמן מגיח מישהו שמנסה להעכיר את האווירה , עד עכשיו ללא הצלחה גדולה.

sanlee

New member
אלוני תבדוק מעניין מאוד

לא במקרה הגדרתי את העניין בעייתי ובכל זאת אני בגישה שיש מקום להעברת מסרים לנוער גם אם הם ניראים כלא רציונלים מבחינתם . החובה שלנו כלפהם היא לעשות את המקסימום האפשרי ,ולא להרים ידיים ולברוח מאחריות דבר שמקובל במקומותינו לצערי נ.ב דע לך כי יש מה לעשות נגד מסיתים. את זאת תיראה בקרוב מאוד דרך טיפול של המישטרה .דע לך כי השגתי את כל פרטיו של הנער והדבר עובר למישטרה כולל הודעתו המודפסת .אם תרצה ללמוד על רעיונות יצירתיים אשמח לעזור לך הדואר שלי ידוע לך

אלוני.

New member
אז ככה

תמיד יש מה לעשות אלא שיש גם סדר עדיפויות וגם הגיון בפעילות. יש דברים שעדיף להתעלם מהם ויש מעשים שנעשים שאין צורך לציין אותם. המדיניות שלי היא להמנע מהתערבות עד כמה שניתן למעט במקרים בהם ההודעה פוגעת ישירות באחד הכותבים ( אין כוונה להפוך לאתר התנצחות) או שהודעה משמיצה או מסיתה בצורה חריגה ו/או חוזרת על עצמה. סוג נוסף של הודעות שנמחק הוא הן הודעות פרסומת שמופיעות יותר מפעמיים. אתה לא מצפה שאהיה שותף לחשיפת שמו ופרטיו של גולש כאן ? אני מניח שברור לך שלא אעשה זאת. ולסיום, גם הדואל שלי ידוע לכוללם

sanlee

New member
אלוני תבדוק

לפי תגובתך אני מבין שכלל לא קראתה את הנאמר בכתבתו של מסית אני אומר לך באחריות מלאה ואתה עוד תיוכח שמה שניכתב שם הוא לא בר סליחה .אתה אל תפרסם אבל אני כן. חייבים להזהר מסוג כזה של ארס ושינאה וגזענות לשמה. במידה וטרם עיינתה בכתבה אני מפנה אותךל``אתם`` של squall100 אם זה לא פוגע אז מה כן אשמח ללמוד.

אלוני...

הי , אלוני נורא נהנית לקרוא את מה שאתה כותב... זה לא כ``כ משנה אם הוא ידע או לא שהיא ערבייה (למרות שלדעתי הוא לא ידע)אני לא בטוחה שיש דרך למנוע דברים כאלה... אני רק מקווה שכל אחד ייזהר עד כמה שהוא יכול... זה רק מוכיח שהערבים לא כל כך טפשים ברעיונותיהם ``לרציחות קלאסיות`` , רק מה שהם לא ידעו זה שאפשר להתחקות אחריהם , בשיטות הנכונות...(מי שיודע) וטוב שכך , פה זה ``המזל``שלנו שהם לא מפותחים עד כדי כך , רק בסצינות של רצח דמיונם פועל ללא הפסקה.. ואני מאד כואבת את רציחתו של אופיר !!! זה חונק אותי... אני מאד שמחה שהערביה שפיתתה אותו נתפסה .. זה לא יחזיר את המלאך הזה אלינו אבל לפחות שיבואו על עונשם כל החיות האלה.. זה בדיוק מה שאומר המשפט ``מותר האדם מן הבהמה`` - רק חיות מסוגלים לדבר שכזה , רק חיות יפגעו בילד רך !!! אני מתפללת שתהיה נשמתו צרורה בצרור החיים ומנוחתו עדן !! אמן !!!

למעלה