בכי

Dovsha

New member
בכי

תמיד אמרתי שישנם שלושה [שלוש?] דברים שיכולים להרגיע אותי 1. מקלחת חמה 2. מוזיקה 3. בכי לילה חסר שינה.... הרבה זמן לא היה לי לילה כזה. אני הולכת למיטה וישר קמה בחזרה. יורדת למטבח ומכינה לי קפה, פותחת את המקרר - אין חלב. שותה את הקפה ככה בלי החלב. בוכה ופאטמה יורדת למטה לא מבינה. ואיך אני אסביר לה את מה שאני בעצמי לא מבינה!? יש בי הרגשה שאין סיבה לחיות אם אין סיבה למות. אני עוצרת לרגע מכל הסערה בתוכי וגוערת בעצמי - דיי כבר עם כל הקיצוניות הזו! תהיי החלטית! או לכאן או לכאן... אבל אז באה ההרגשה המוכרת כ``כ שבעצם זו אני, ככה הייתי מאז ומתמיד וככה כנראה גם אהייה כל חיי. ת`אמת, אני לא יודעת למה אני חושבת עליו, ובטח ובטח לא למה אני לא יכולה להרדם בגללו... הוא בטח ישן לו כבר, מקופל לו כמו עובר בתוך עצמו... כולם אומרים לי לעזוב אותו שלא כדאי, שזה חסר סיכוי ושלא שווה להכניס ראש בריא למיטה חולה - אבל מה הם מבינים!? הם לא מדברים איתו בטלפון, הם לא הולכים איתו לישון, הם לא צוחקים איתו לא בוכים לו ואיתו ביחד... אז אולי אני פשוט צריכה למתן את עצמי ולהרגע... לא אולי בטוח אבל, וזה אמיתי לחלוטין, יש לי ממש בעייה להרגע. כל הזמן כל החיים ברגע שאהבה נמצאת לי בידיים אני לא מצליחה להיות רגועה. אני לא מרגישה טוב, אני מרגישה בלבול ענקי. מצד אחד אני אומרת שאני לא יודעת למה ולמה ולמה ומאידך הנה נתתי את התשובה - אהבה. ומצד שלישי האם באמת זוהי האהבה!? טוב דיייייייייי!!!!! מ-ס-פ-י-ק!!!!! שקט, אני אכין לי עוד קפה וירגע. *קרני - אשה מדהימה שכמותך. אל תדאגי, בסופו של דבר הכל מסתדר לטובה וגם אם לא העיקר שמסתדר - לכאן או לכאן. אני שמחה לשמוע שהכל טוב אצלך ושהארוחה הייתה הצלחה :], תודה שאת כאן, קוראת את ההודעות, משיבה תמיד מתוך הלב עם סבלנות אין קץ. לך וללילית המשך לילה נפלא שלכם דובשה.

קרני

New member
מתוקה שלי :)

לא תמיד צריך להחליט עכשיו ולא תמיד צריך להמשיך ללכת עם ההחלטה... אני גיליתי שמותר להחליט משהו, לקום ביום למחרת ולהחליט משהו אחר לגמרי... זה לא מוריד כהוא זה מההחלטה, החשיבה ומבן האדם... שינויי מזג האוויר הפנימיים שלנו משפיעים לנו על הראיה שלנו, ובעקבות כך על ההחלטות. אז היום ירד קצת גשם, השמיים מעוננים, ערפילים כיסו את הנהר וקטיושקה... (סתאם סתאם רק כדי להעלות חיוך בכל הרצינות הזאת...) ומחר השמש תזרח והדברים יהיו יותר בהירים... לא תמיד יש תשובות חד משמעיות, ולפעמים צריכים לעבור תקופה מסויימת עם תחושה, ולעבור אפילו אירוע מסויים על מנת להגיע להארה... סבלנות חמדתי... תני לעצמך צ`אנס להגיע לאן שאת צריכה להגיע. אם תלחיצי את עצמך, אולי הלחץ יוביל אותך למקומות הלא נכונים (ואנחנו לא רוצים שזה יקרה לא?!) אני שמחה לקרוא את ההודעות שלך ואת הסיפורים שלך... בשבילך, תמיד! @ @ J U

ללה ה

New member
דובשה-רק לא להבהל

דובשה חמודה, אהבה...ולב...והוא והיא... מה כבר ניתן לומר שישווה לתחושות ולמורכבות הזו? לי אין את המילים הנכונות, אבל נדמה היה שלך יש אותן. ועוד יותר חשוב - יש לך לב. היי שמחה על כך. יש רבים שלא מסוגלים לחוש את מה שתיארת. אל תבהלי מהתחושות האלה, תאהבי אותן - הרי ממקום של אהבה הן באות. הרבה טוב וחיוכים, ללה.

PoshKale

New member
הבכי שלך הוא הבכי שלי....

קראתי את זה וזה כאב לי...את יודעת כל פעם שאני שומע אותך בוכה גם אני מתחיל לבכות...הכאב שלך זה הכאב שלי... מצטער על כל כאב שגרמתי לך... מצטער על כל בכי שגרמתי לך... אני תמיד אהיה בשביל להרגיע אותך... אני תמיד אהיה בשביל להקשיב לך, לשמוע אותך... אני תמיד אהיה בשביל ה-אהבה.

Dovsha

New member
תראה... תשמע... תראה... :)

קראתי, הופתעתי, הפנמתי, נשמתי.... [לא משורש ``נשמה`` אלא נשימת אוויר :)]. כאב לי המון - תשתדל לא לעשות זאת שוב.

למעלה